Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

6 tendinţe de toamnă din care te poţi inspira
31 august 2017

Toamna îşi va intra în drepturi peste foarte puţin timp, aducând cu ea schimbări de program, de vreme şi, bineînţeles, de modă. Pentru că, odată cu un nou sezon apar şi noi tendinţe, iată care sunt cele 6 tendinţe de toamnă din care te poţi inspira şi tu pentru un look şarmant şi adecvat acestei perioade a anului!

1. Hainele și accesoriile metalizate

Tot ce înseamnă metalizat, fie că e în nuanţe de auriu, argintiu, verde, maro, mov sau bronz, este la mare căutare în acest sezon. Dacă nu eşti fanul unui outfit construit în întregime din piese metalizate, perfect potrivite pentru acest sezon, optează doar pentru ţinute alcătuite dintr-un singur articol metalizat, articol ce va fi piesa de rezistenţă a look-ului tău. Poţi alege să combini haine în nuanţe metalizate cu accesorii la fel de strălucitoare, dar şi cu accesorii în nuanţe mate, care se vor pune în evidenţă reciproc.

2. Flori, flori şi iar flori

Cine a spus că florile sunt apanajul sezonului de primăvară-vară s-a înşelat 😊 Anul acesta, parcă mai mult ca niciodată, imprimeurile florale, aplicaţiile sub formă de flori de diferite mărimi şi cu diferite texturi, precum şi accesoriile inspirate din lumea fascinantă a florilor sunt gata să te recucerească. Florile îți pot împodobi rochiile, bluzele cu mânecă lungă, fustele și cămășile, dar și articolele outwear, gențile și încălțămintea.

3. Franjurii

Fie că sunt aplicaţi pe rochii superbe de seară (pe care le poţi lua foarte bine în calcul şi pentru elegantele petreceri de la finalul anului), fie că apar doar la nivel de accesorii (genţi, bijuterii şi încălţăminte), franjurii îţi aduc acel aer rafinat şi misterios la care tânjim din când în când. Nu contează foarte mult din ce material sunt confecționați, piele ori mătase, pentru că își vor face datoria de minune.

4. Jacheta din blană

Din blană naturală sau ecologică, în culori neutre sau foarte puternice, până în talie sau lungă până la genunchi, jacheta din blană nu trebuie să lipsească din garderobă. Este nu doar călduroasă, ci și cool, iar adăugarea ei printre piesele cele mai importante din dulap este un must.

5. Mesajele puternice

În acest sezon mesajele puternice sunt vedeta. Și nu, nu ne referim la o ţinută alcătuită dintr-un billboard cu care să defilezi prin oraş, ci la articole de îmbrăcăminte de genul top-urilor, jachetelor şi cămăşilor, pe care trebuie să se află inscripţionate diferite texte cu mesaj puternic, care să îţi ofere o atitudine empowered.

6. Carouri

Carourile pe care le-ai văzut în urmă cu niște ani s-au întors puternic în modă și sunt gata să-ți capteze toată atenția pe parcursul acestei toamne. Poartă cu ele spiritul britanic, zona de pe glob în care și-au câștigat un loc aparte în inimile iubitorilor de modă, și se potrivesc atât celor care îndrăgesc zona rock, cât și celor care vor să lase la vedere doar puțin din latura mai rebelă a personalității lor.

Găseşti articole vestimentare din fiecare categorie menţionată mai sus în magazinele din Fashion House Outlet, așa că te așteptăm la cumpărături!