Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

8 combinaţii inedite de culori de care să nu te temi
15 septembrie 2017

Ţi s-a întâmplat vreodată să admiri ţinuta cuiva, nu doar pentru că era foarte bine construită şi echilibrată, ci şi pentru că piesele alese aveau culori diferite şi surprinzătoare? Te înţelegem perfect, căci şi nouă ni s-a întâmplat de multe ori 😉 Dar, pentru că suntem siguri că n-ai avut curajul de a pune în aplicare la nivel cromatic ceea ce ai admirat la alte persoane, ne-am gândit să îţi prezentăm cele mai inedite combinaţii de culori de care să nu te temi şi cu ajutorul cărora să ai o ţinută cu adevărat interesantă!

1. Negru şi portocaliu

Negrul este o culoare care merge aproape cu orice, dar pe care majoritatea oamenilor o asortează fie cu alb, fie cu roşu. Noi îţi propunem să o combini cu portocaliu, pentru că vei da gravitate ambelor culori, dar le vei şi oferi câte puţin din caracteristicile lor: astfel, negrul cel sobru se îndulceşte puţin, iar jovialul portoclaiu devine puţin mai serios 😊

2. Portocaliu şi albastru

Tot jovialul portocaliu se poate combina foarte bine cu albastru, o altă culoare veselă şi plină de viaţă. Nu degeaba această combinaţie este atât de îndrăgită de olandezi, oameni renumiți pentru exuberanța de care dau dovadă.

3. Albastru şi roşu

Aceste două culori se combină mai bine decât ţi-ai putea imagina. Desigur, noi le știm prea bine datorită fapului că au ajuns în atenția noastra datorită cunoscutului echipament sportiv al unei cunoscute echipe de fotbal bucureştene. Dar adevărul este că, deși sunt ambele puternice și par a fi într-o competiție, se ajută reciproc și îți oferă un look strong, pe care nu-l poți uita prea curând.

4. Roşu şi roz

Una dintre cele mai îndrăzneţe şi populare combinaţii cromatice ale momentului este cea de dintre roşu şi roz, două culori despre care n-ai spune, la o prima vedere, că ar putea să facă o casă atât de bună. Pentru că îţi aduce, pe loc, o notă modernă şi stylish, această combinaţie este perfectă pentru momentele în care vrei să impresionezi la nivel vizual, așa că o poți folosi cu brio la ananghie.

5. Roz şi bleu

Ei bine, ştim cu toţii că roz şi bleu pot fi îngrozitor de drăgălaşe în calitatea lor de culori pastelate şi delicate. Combinate, însă, înmulţesc drăgălăşenia şi sporesc diafanul. Alege-le atunci când vrei să pari un pic mai soft decât de obicei, dar și puțin misterioasă.

6. Bleu şi lime

Iar, pentru că tot am vorbit de bleu, o nuanţă puţin mai puternică a sa se combină excepţional de bine cu lime-ul, acea culoare aflată la graniţa dintre verde şi galben. Dacă nu găseşti prea uşor piese lime în magazine, mergi lejer pe mâna galbenului, care potenţează nuanţa de bleu.

7. Galben şi verde

Galbenul şi verdele sunt de când lumea sub ochii noştri, datorită fructelor şi frunzelor acestora. E suficient să ne gândim la lămâi, pere, grepfrut, banane, ananas sau mere şi ne vom da seama imediat cât de bine se asortează culoarea lor solară cu verdele mai intens sau mai estompat al frunzei.

8. Turcoaz şi albastru

O astfel de combinaţie e perfectă mai ales dacă eşti un iubitor al marii, căci te face să visezi, deja, la următoarea vacanţă pe plajă. Nu te teme că e o alăturare cromatică doar pentru sezonul cald, poate merge foarte bine și cu anotimpurile mai friguroase, când poți introduce în peisaj accesorii și încălțăminte gri.