Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Accesoriile, detaliul care scoate o ținută din anonimat
19 mai 2017

Știm sigur că ai nenumărate haine frumoase și de calitate în dulap, dar nu-i așa că sunt zile în care ai impresia că toate unele și-au mai pierdut din șarm? Într-una din acele zile, cea mai bună metodă de a-ți revitaliza articolele de pe rafturi sau umerașe este un accesoriu care te ajută să-ți scoți ținuta din anonimat. Iată care sunt acele accesorii la care poți apela şi tu!

Brățările

Brățările nu au ieșit niciodată din preferințele cumpărătorilor, iar azi, datorită faptului că au devenit mai importante decât în anii anteriori și pentru branduri, au căpătat un loc aparte în secțiunea de accesorii a acestora. Ca să fii șic până la capăt alege nu una, nu două, ci mai multe brățări, pe care să le porți pe o singură mână și care să pară că sunt din povești diferite. Poți să te joci cu brățări diferite cromatic, dar similare ca formă, ori diferite ca formă, dar asemănătoare cromatic sau din punct de vedere al imprimeului, ori cu brățări aflate într-un melanj de culori și forme, unite printr-un element comun, precum un logo sau un simbol anume.

Brăţară Desigual: 159 79,5 lei

Broşele

Cu o broșă atent plasată pe haine poți oferi acel detaliu pe care simți că obiectul de îmbrăcăminte pe care te-ai decis să îl porți nu-l avea. Asortează broșa din punct de vedere al culorii cu un alt accesoriu, spre exemplu cu încălțămintea sau cu manichiura, şi efectul final va fi unul deosebit. Dacă te simți suficient de curajoasă, poți purta broșa și pe post de accesoriu de păr, atașată la un plic delicat de seară sau, ca punct de maximă ingeniozitate, pe pantofii de seară, mai ales dacă are sistem de prindere cu clips.

Broșă verde Stefanel: 136 105 lei


Colierele

Ei, aici e o cu totul și cu totul altă poveste. Indiferent de forma și culoarea lor (bineînțeles că dimensiunea și paleta cromatică intensă le vor face să fie și mai ușor de remarcat), colierele sunt printre preferatele oricărei femei, atunci când vine vorba deaccesorii. Ele au și de ce: se află într-o zonă centrală a noastră, din punct de vedere al interacțiunii vizuale cu ceilalți, iar asta înseamnă că se pot repera foarte rapid și admira la fel de rapid. Un colier statement este și un accesoriu extrem de puternic, căci poate transforma cu simpla sa prezență o întreagă ținută. În alte situații, el este piesa care oferă armonie întregului look, culorile sale întregind restul pieselor din ținută și făcând aspectul general mult mai închegat. Optează și tu pentru un colier colorat pe care să îl așezi pe un fond uni care să se regăsească cromatic în paleta colierului sau un colier uni pe un fond de aceeași culoare, pentru un aspect minimalist, și ținuta purtată de tine nu va trece deloc neobservată.

Colier multicolor Desigual: 244 122 de lei

Colier Mango cu ciucuri: 99,9 29,9 lei

Colier Desigual: 239 71.7 lei

Colier auriu Mango: 89,9 29,9 lei