Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

O zi de cumparaturi cu -90% discount!
10 martie 2017

Ai trecut in calendar ziua de 11 martie? Pe langa asta, trebuie si sa eliberezi cel putin un raft din sifonier. Cum de ce?! Pai in 11 martie, la Fashion House te asteapta o zi de cumparaturi cu -90% discount din pretul initial, cu ocazia SUPER OUTLET SHOPPING DAY.

Pe langa asta, noi iti oferim timp pentru a proba hainele brandurilor tale preferate, pentru ca am prelungit programul pana la miezul noptii – de la 10 la 24!
Asadar, branduri cunoscute precum Nike, MANGO, Il Passo, Steilmann, BSB, Cavaliere, Sofiaman, Desigual si multe, multe altele isi deschid usile cu cele mai bune preturi ale sezonului. Si cum ai putea sa te mai stapanesti cand gasesti reduceri de pana la -90% discount din pretul initial?
Verifica repede ce iti lipseste din garderoba, pentru ca aceasta este o buna ocazie de a cumpara o tinuta pentru masa de Paste (da da, stim ca se apropie), geci care sa te tina pregatita pentru mofturile vremii, pantofi Il Passo/ Otter/ Office Shoes pentru diferite ocazii, o geanta Mirano pentru vacanta planificata sau accesorii care sa iti completeze tinutele de birou.

Nu uita: Super Outlet Shopping Day este in 11 martie 2017, la Fashion House Outlet Centre.
Iata care sunt magazinele participante: Benvenuti, BSB, Champion, Collective / Nike, Desigual, Gatta, Guy Laroche, Il Passo, Killtec, Mango, Mirano, Mustang, Napoleoni, Office Shoes, Otter, Pull Love, Puma, Ravioli, SofiaMan, Sport Vision, Stefanel, Steilmann, Triumph.