Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

BSB Outlet

bsb

BSB Outlet

Imbracaminte, Femei

0730 714 945

BSB Outlet – moda prinde viata, zi de zi

BSB imbraca femeia moderna, puternica, fresh, in orice moment al zilei.

BSB Outlet din Fashion House te asteapta cu o colectie in permanenta schimbare, in pas cu ritmul tau de viata. Toate produsele din outlet au, zi de zi, reduceri de minim 30% fata de un magazin clasic. In plus, discounturile pot ajunge pana la 70% si chiar 90%, in perioadele de reduceri suplimentare!

Pentru ea, am creat piese vestimentare deosebite si care sa o puna in valore. Pentru ca la BSB stim ca femeia moderna are un stil de viata care ii solicita sa fie mereu in miscare, am realizat special pentru acestea tinute versatile si outfituri la moda. Din Outletul BSB poti achizitiona  haine de dama la reduceri, pentru ca nicio fashionista nu poate ramane in urma cu tendintele. Magazinul nostru ofera o gama foarte variata de haine si accesorii pentru femei. Rochii de ocazie, haine office sau casual, toate fac parte din Catalogul BSB.

Profita de reducerile BSB Outlet din Fashion House Militari!

Alte branduri

Exclusive VN

Îmbrăcăminte damă, Accesorii

0728386130

EXCLUSIVE VN oferă în exclusivitate pe piața din România branduri de top...

Detalii

Tina R

Îmbrăcăminte damă, Accesorii

0747060780

...

Detalii

Land Mobile

Accesorii

...

Detalii

Fornetti

Restaurante

0742265133

...

Detalii

Solmar

Îmbrăcăminte damă, Accesorii

...

Detalii
OUTLET
LA OUTLET-UL FASHION HOUSE GASESTI TOATE BRANDURILE TALE FAVORITE, INSA LA PRETURI REDUSE CU PANA LA 70% IN FIECARE ZI. LA FASHOIN HOUSE POTI SA ALEGI ORICE FEL DE ARTICOL VESTIMENTAR, DE LA CELE PESTE 50 DE BRANDURI CARE TE ASTEAPTA CU REDUCERI ZILNICE.