Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Aparuti pentru prima data pe piata in urma unei experiente nefaste la pescuit, ochelarii de soare Ono, astazi, se adreseaza nu doar pescarilor ci si celor care vor sa experimenteze lumea de afara cu o pereche de ochelari de o calitate superioara, in privinta protectiei de raze UV.

Ono este un brand care se remarca printr-o colectie de ochelari de soare care suprinde cele mai fine detalii, stilistic alese.

Pentru ca ochelarii nu mai sunt doar obiecte care ne protejeaza de soare, ci accesorii chic, care schimba o tinuta si de ce nu o atitudine, ochelarii Ono incorporeaza toate aceste aspecte intr-o gama variata de modele de ochelari cu lentile polarizate la preturi foarte bune.

Lentilele ochelarilor de soare de la Ono ofera protectie solara ridicata si reusesc sa aduca o adevarata experienta, vazuta cu “alti ochi”.

Pentru mai multe promotii Ono , dar si preturi mici la ochelari de soare, aruncati un ochi in magazinul din centrul comercial Fashion House Outlet.

Alte branduri

ONO

0733770572

Aparuti pentru prima data pe piata in urma unei experiente nefaste la pescuit,...

Detalii

KVL by Kenvelo

Imbracamite, Incaltaminte

0727 722 558

Cu o istorie inceputa in 1989 in Praga, Kenvelo este brandul de moda cu cea mai...

Detalii

U-Grow Outlet

Jucarii, articole pentru copii

magazin@u-grow.ro...

Detalii

Issimo Home Outlet

Home & Deco

0748 026 038

Issimo Home este un brand de top, printre cele mai ambitioase branduri de...

Detalii

Lacoste Outlet

Imbracaminte, Incaltaminte, Accesorii, Lenjerie

021/380 50 20

Stilul Lacoste este in ton cu timpurilor noastre. In permanenta modernizate...

Detalii
OUTLET
LA OUTLET-UL FASHION HOUSE GASESTI TOATE BRANDURILE TALE FAVORITE, INSA LA PRETURI REDUSE CU PANA LA 70% IN FIECARE ZI. LA FASHOIN HOUSE POTI SA ALEGI ORICE FEL DE ARTICOL VESTIMENTAR, DE LA CELE PESTE 50 DE BRANDURI CARE TE ASTEAPTA CU REDUCERI ZILNICE.