Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate pentru website-ul www.fashionhouse.ro al FASHION HOUSE Outlet Centre, București

Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Centre, situat în Strada Comerțului 7-13, intrarea pe A1, km. 13, 077090 Domnești, Ilfov, România, deținut de BUCHAREST INDUSTRIAL PARK SRL, societate română cu sediul social în Str. Buzești nr. 50-52, etaj 11, modul 31, sectorul 1, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/8442/2001, CUI RO 14219826, și administrat de FASHION HOUSE Management SRL, situată în București, Sector 1, Str. Buzești nr. 50-52, Modul 35, Et. 11, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr.: J40/14890/2008, CUI RO 24409887.

Website-ul www.fashionhouse.ro (denumit în continuare “website”) este controlat și operat de FASHION HOUSE Management SRL (denumit în continuare “FASHION HOUSE”). FASHION HOUSE se angajează să protejeze intimitatea utilizatorilor individuali ai website-ului www.fashionhouse.ro. Această politică de confidențialitate (denumită în continuare “Politică de confidențialitate”) explică ce date de identificare sunt colectate și înregistrate în legătură cu/despre utilizatorii acestui website și ce se face în prezent cu aceste date. Orice date cu caracter personal colectate de la utilizatorii site-ului sunt controlate de FASHION HOUSE. Vă rugăm să citiți cu atenție această politică de confidențialitate înainte de a furniza date cu caracter personal. Această politică de confidențialitate nu se aplică altor site-uri web ale unor terțe părți pe care le puteți accesa prin link-uri de pe acest website.

Consimțământul pentru colectarea și utilizarea datelor cu caracter personal. Tipuri de date personale colectate pe site

Prin accesarea, răsfoirea sau utilizarea în alt mod a acestui website, utilizatorii sunt de acord cu practicile descrise în Politica de confidențialitate, inclusiv sunt de acord și acceptă să le fie colectate, stocate și prelucrate datele personale, așa cum se subliniază în această politică. Dacă nu sunteți de acord cu această Politică de confidențialitate, vă rugăm să nu utilizați acest website.

Date cu caracter personal reprezintă orice informație privind o persoană fizică identificată sau identificabilă (denumită în continuare ”Persoană vizată”), inclusiv numele, adresa de e-mail, vârsta și sexul. Politica de confidențialitate a website-ului ia în considerare prevederile Regulamentul european privind protecția datelor cu caracter personal (RGPD), care va intra în vigoare la 25 mai 2018. Consimțământul oferit FASHION HOUSE de către utilizatori poate fi modificat în orice moment printr-o cerere trimisă prin e-mail la adresa privacy@fashionhouse.ro.

Informații colectate pe acest site

FASHION HOUSE colectează, stochează și prelucrează numai datele cu caracter personal pe care utilizatorii website-ului, printr-un consimțământ exprimat în mod expres și neechivoc, le oferă în mod voluntar.
Astfel, FASHION HOUSE adresează utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” invitația (fie printr-o fereastră tip ”pop-up”, fie prin butonul Abonează-te), ca aceștia să se aboneze pentru a primi prin e-mail comunicări gratuite (un buletin informativ de tip newsletter), ce conțin știri despre activitățile de vânzare cu amănuntul în magazinele din cadrul Centrului Comercial FASHION HOUSE Outlet Centre sau alte informații despre acest centru comercial, considerate a fi de interes pentru utilizatorii site-ului respectiv.  Abonarea la acest newsletter este gratuită și se realizează numai la cererea utilizatorului, prin următoarea procedură:

1) completarea câmpurilor corespunzătoare din formular (nume, prenume, adresă de e-mail, sex, confirmarea faptului că utilizatorul are peste 16 ani și că este de acord cu stocarea datelor sale personale în baza de date a FASHION HOUSE), apoi apăsarea butonului Sunt de acord. Este obligatoriu ca datele introduse în formular să fie reale, nefiind permisă introducerea datelor care nu va aparțin sau a datelor false;
2) La apăsarea butonului Sunt de acord, apare pe ecran Politica de confidențialitate, ce conține informații referitoare la scopul și utilizarea datelor cu caracter personal. Dacă utilizatorul apasă butonul Sunt de acord, existent la sfârșitul respectivei politici, va apare o fereastră pop-up cu mesajul ”Felicitări! Te poți bucura de noutățile Fashion House Outlet Centre”, iar utilizatorul devine abonat al website-ului.

Vă puteți retrage în orice moment acceptul de a primi buletinul informativ newsletter, fie în scris, printr-o cerere trimisă prin e-mail la adresa privacy@fashionhouse.ro, fie folosind opțiunea de dezabonare ce este conținută de fiecare newsletter.

Datele cu caracter personal mai sus menționate sunt prelucrate de FASHION HOUSE, în scopul trimiterii de e-mailuri către abonați.

În viitor, FASHION HOUSE poate solicita informații date personale suplimentare pe acest website. Înainte de orice astfel de solicitare de informații suplimentare, Politica de confidențialitate va fi modificată pentru a descrie scopul colectării suplimentare de date și pentru a solicita consimțământul utilizatorilor site-ului web.

FASHION HOUSE se pronunță împotriva trimiterii de e-mail-uri nesolicitate (ce conțin informații nesolicitate, materiale promoționale sau orice alt date de contact nesolicitate), pentru care nu a obținut acordul expres și neechivoc al utilizatorului (SPAM). De asemenea, FASHION HOUSE nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu vinde și nu oferă către terți adresele de e-mail obținute prin intermediul website-ului și nu va divulga datele dumneavoastră personale altor persoane care accesează website-ul, fără consimțământul dumneavoastră explicit în acest sens.

Singura ocazie în care FASHION HOUSE va dezvălui/transmite date cu caracter personal unor terți va fi atunci când acest lucru va fi solicitat de o autoritate publică, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Colectarea informațiilor pasive

Unele informații generale pot fi colectate pasiv de la utilizatorii acestui website fără ca utilizatorii să furnizeze în mod voluntar acele informații. Această colectare de date se realizează prin tehnologii precum:

(i) adresa IP (Internet Protocol). O “adresă IP” este atribuită calculatoarelor la fiecare acces la Internet. Aceasta permite computerului să trimită și să primească date. În mod obișnuit, adresa IP se modifică cu fiecare ocazie, dar la unele conexiuni la internet în bandă largă adresa IP poate fi constantă. O adresă IP fixă ​​poate identifica un anumit computer și, prin urmare, poate fi definită ca dată cu caracter personal. FASHION HOUSE sau agenții ori furnizorii săi autorizați utilizează informații despre adresa IP pentru a colecta și analiza date cumulate (combinate) despre modul în care este utilizat site-ul web. Acest lucru permite companiei FASHION HOUSE să îmbunătățească performanța site-ului web pentru a oferi o experiență mai bună sau mai relevantă pentru utilizatori.

(ii) cookie-uri. Un “cookie” este un fișier mic de date care este transferat de un site pe hard disk-ul computerului utilizatorului site-ului, astfel încât site-ul să țină minte acțiunile anterioare ale utilizatorului. Cookie-urile folosite de website furnizează informații într-o formă anonimă și nu permit colectarea de date care pot fi folosite pentru identificarea persoanelor. Utilizatorii pot alege să nu accepte modulele cookie modificând setările din browser-ul lor de Internet, utilizând opțiunea “Ajutor” din bara de instrumente. Dacă alegeți să ajustați setările browser-ului, acest lucru nu ar trebui să afecteze utilizarea site-ului fashionhouse.ro.

Pentru mai multe informații despre funcționarea modulelor cookie, vă recomandăm să vizitați www.allaboutcookies.org. Pentru mai multe detalii despre cookie-urile folosite pe site-ul fashionhouse.ro și despre modul de a le modifica, consultați Politica de Cookies a FASHION HOUSE.

Schimbul de informații personale

FASHION HOUSE utilizează terțe părți (agenți desemnați sau furnizori) pentru a furniza servicii sau a îndeplini funcții în legătură cu site-ul web și cu scopurile stabilite în această politică. Astfel de terțe părți pot avea acces la informațiile personale ale utilizatorilor site-ului, dacă este necesar pentru a-și îndeplini funcțiile specifice de procesare a datelor pentru FASHION HOUSE. Acestea sunt guvernate de cerințele Regulamentului european privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR), astfel încât nu pot utiliza în mod legal aceste informații pentru niciun alt scop.

FASHION HOUSE împărtășește, de asemenea, informații despre utilizatorii acestui site într-un formular anonim sau agregat (combinat) cu terțe părți, inclusiv parteneri de afaceri (cum ar fi furnizorii de analize de date), pentru a înțelege tendințele utilizatorilor și modelele de utilizare a site-ului web. Scopul este de a gestiona și de a îmbunătăți conținutul site-ului web și performanța de afaceri a FASHION HOUSE. Aceste terțe părți sunt guvernate de cerințele Regulamentul european privind protecția datelor cu caracter personal (GDPR) pentru operațiunile lor din cadrul Uniunii Europene.

În prezent, FASHION HOUSE nu împărtășește și nu vinde nicio informație personală colectată de la utilizatorii site-ului web cu orice alte terțe părți interesate de utilizarea acestor date pentru a vinde bunuri și/sau servicii utilizatorilor site-ului FASHION HOUSE Outlet Centre. Aceste date sunt folosite doar de FASHION HOUSE pentru a oferi utilizatorilor site-ului informații despre promoții speciale și oferte de vânzare cu amănuntul în magazinele outlet de la FASHION HOUSE. Datele nu sunt partajate cu magazinele outlet din cadrul FASHION HOUSE Outlet Centre sau cu organizațiile asociate cu aceste magazine.

Securitate

FASHION HOUSE deține procedurile și procesele necesare pentru a proteja datele cu caracter personal furnizate de utilizatorii site-ului, de pierderi, folosire incorectă, acces neautorizat, dezvăluire, modificare sau distrugere.

Din păcate, însă, transmiterea de informații prin internet nu este complet sigură. Deși FASHION HOUSE depune toate eforturile pentru a proteja datele personale ale utilizatorilor, nu există nicio garanție a securității informațiilor transmise de utilizatori pe site. Orice transmitere a informațiilor personale pe internet se face pe riscul utilizatorului individual. Odată ce FASHION HOUSE a primit informațiile dvs., procedurile stricte și funcțiile de securitate sunt folosite pentru a împiedica accesul neautorizat.

Stocarea datelor cu caracter personal

Informațiile personale furnizate de către utilizatorii website-ului sunt stocate pe servere securizate din România, întreținute de furnizori specializați numiți de FASHION HOUSE. Stocarea bazei de date utilizează criptarea și toate extrasele de date cu caracter personal sunt protejate prin parolă pentru a asigura o securitate maximă a datelor. Datele nu sunt utilizate sau trimise în afara Spațiului Economic European (SEE).

Drepturile utilizatorilor

Conform prevederilor legale în vigoare în domeniul protecției datelor cu caracter personal, utilizatorii site-ului ”fashionhouse.ro” beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a se opune prelucrării datelor personale care îi privesc, dreptul la ștergerea datelor și dreptul de a se adresa justiției. Începând cu data de 25 mai 2018, data la care se va aplica RGPD, utilizatorii website-ului vor avea următoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul la rectificare, dreptul la ștergere (dreptul de a fi uitat), dreptul la restricționarea prelucrării, dreptul la portabilitatea datelor, dreptul la opoziție, dreptul de a nu fi supus unei decizii automate (inclusiv profilare), dreptul de a retrage consimțământul dat, dreptul de a depune o plângere în fața Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

Pentru exercitarea acestor drepturi, vă rugăm să adresați FASHION HOUSE o cerere scrisă, datată și semnată, prin următoarele modalități:

(i) poștă electronică,  la adresa: privacy@fashionhouse.ro;
sau
(ii) poștă normală/curier la adresa: Ofițer de Protecție a Datelor cu caracter Personal, FASHION HOUSE Management, Centrul Comercial FASHION HOUSE Outlet Centre, Str. Comerțului 7-13, Domnești, județul Ilfov, cod poștal 077090.

Pentru a proteja intimitatea și securitatea persoanelor care fac astfel de solicitări, FASHION HOUSE își rezervă dreptul de a lua măsurile necesare pentru a verifica identitatea solicitantului, înainte de întreprinde orice acțiune. După verificare, FASHION HOUSE va răspunde  în cel mult o lună de la primirea cererii, însă această perioadă poate fi prelungită cu două luni atunci când este necesar, ţinându-se seama de complexitatea și numărul cererilor primite de FASHION HOUSE. FASHION HOUSE va informa solicitantul cu privire la orice astfel de prelungire, în termen de o lună de la primirea cererii, prezentând și motivele întârzierii. În cazul în care solicitantul introduce o cerere în format electronic, informațiile sunt furnizate în format electronic acolo unde este posibil, cu excepția cazului în care respectiva persoană solicită un alt format.

Copii

FASHION HOUSE nu colectează cu bună știință informații de la copii cu vârsta sub 16 ani.

Modificări la această politică

FASHION HOUSE își rezervă dreptul de a modifica această politică în orice moment. Notificarea modificărilor la această politică va fi afișată pe website-ul www.fashionhouse.ro, iar modificările se vor aplica pentru activități și date colectate ulterior prelucrării. În cazul în care, după modificarea Politicii de confidențialitate, o persoană utilizează în continuare a website-ul, această utilizare  reprezintă acceptarea politicii revizuite. Este responsabilitatea utilizatorilor site-ului ”fashionhouse.ro” să revadă ”Politica de confidențialitate” atunci când utilizează website-ul.

Pentru orice întrebări referitoare la această politică de confidențialitate, vă rugăm să contactați: privacy@fashionhouse.ro.

Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima dată pe 21 mai 2018.
© FASHION HOUSE Management SRL Mai 2018
Numele companiei: FASHION HOUSE Management SRL
Număr de înregistrare al societății: J40/14890/2008
Sediul social: Bucuresti, Sector 1, Str. Buzești nr. 50-52, Modul 35, Et. 11