Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

4 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte cu care înfrunți zăpada
22 ianuarie 2018

Zăpada își cam face de cap de câteva zile bune, îngreunându-ne activitățile cotidiene și făcându-ne să visăm cu ochii deschiși la un anotimp mult mai prietenos, în care nămeții să nu mai reprezinte impedimente zilnice. Dar, pentru că asta nu înseamnă că suntem sortiți unei hibernări, iar tot programul nostru trebuie pus pe hold, până la ivirea ghioceilor, avem posibilitatea ca, printr-o vestimentație adecvată, sa ținem piept zăpezii. În magazine există nenumărate articole de îmbrăcăminte și de încălțăminte cu care poți să înfrunți zăpada și să diminuezi disconfortul pe care aceasta ți l-ar putea aduce, așa că am pregătit câteva sugestii pentru tine!

O geacă de puf, obligatoriu cu glugă
Geaca de puf este piesa de îmbrăcăminte care nu are voie să-ți lipsească din dulap. Te apără de frig, este practică și versatilă și promite să nu se demodeze prea curând. Cea mai recomandată geacă este cea umplută cu puf veritabil, care își va face cu brio treaba, așadar îți va oferi căldură de la prima purtare și nu te va lăsa la greu nici măcar când temperaturile sunt cu minus. Doar să ai puțină grijă în ceea ce privește întreținerea ei și vei vedea că te vei putea baza pe ea pe termen lung. Pe rafturile magazinului Mango din Fashion House Outlet găsești geci călduroase, umplute cu puf.

 

Un set adecvat de mănuși, fular și căciulă
Nici să nu te gândești să pleci de-acasă fără un set adecvat de mănuși, fular și căciulă. Spunem set pentru că a le avea pe toate trei coordonate e un nice to have, dar poți face și tu combinații fel de fel cu articolele pe care le ai deja. Nu te gândi numai la seturile clasice formate din piese din lână, frumos tricotate, care par a fi mai degrabă potrivite adolescentelor. (Ca să fim sinceri până la capăt, acestea sunt la rândul lor foarte simpatice și au revenit puternic în tendințe, atât pentru generația foarte tânără, cât și pentru cea următoare). Încearcă și variante mai clasice, formate din șaluri din cașmir și căciuli și mănuși din piele, căptușite cu blană naturală. Vezi ce oferte sunt la Solmar Outlet sau Exclusive VN și înfruntă zăpada cu noile achiziții!

O pereche de încălțări imperrmeabile
Nimic nu e mai enervant când iei contact pe termen lung cu zăpada decât să-ți simți piciorul ud, gata de a îngheța. De aceea, investește într-o pereche de încălțări impermeabile, care te vor ajută să ții umezeala la distanță. Găsești astfel de încălțări impermeabile în magazinele, din Fashion House Outlet, iar partea bună este că și design-ul lor este variat, conceput pentru gusturi și ocazii diferite, astfel încât, dacă ști cum să-ți asortezi piesele vestimentare cu încălțămintea, vei putea să mergi bine mersi cu aceste încălțări și la birou.

Lână all the way
Aici trișam puțin și, sub umbrela acestui material sinonim cu protecția la frig, confortul pe timp de vreme rea și căldura, includem o serie de piese confecționate din lână. E vorba despre clasicul pulover, dar și despre lenjeria de corp din lână, rochii, fuste și chiar colanți și pantaloni, toate din lână. Da, și pantaloni, căci e clar că nu poți să mergi la serviciu în pantaloni de schi, dar poți să îți cumperi niște pantaloni cu croială jogging sau pană, aceștia din urmă împrumutați din garderoba masculină, care îți vor oferi confortul mult dorit. Stefanel, Pull Love și Format Lady sunt doar câteva dintre magazinele din Fashion House Outlet unde vei găsi articole de o calitate excepțională, confecționate din lână veritabilă.