fashion house

4 modele de cizme de sezon pe care să le ai în dulap

Suntem în sezonul cizmelor, încălțăminte foarte apreciată de reprezentantele sexului frumos, pentru că e versatilă, practică și, de cele mai multe ori, foarte comodă. Dacă vrei și tu să îi adaugi niște cizme garderobei, dar nu știi exact care sunt aceste modele cărora să le acorzi atenție în această perioadă, îți venim noi în ajutor cu patru variante simpatice foc! 😊

cizme inalte cu toc din piele

Cizma cu toc mediu

Perfectă pentru serviciu, ieșit în oraș sau mers la facultate, cizma înaltă, dar cu toc mediu îți poate deveni o bună prietenă pe perioada sezonului rece. Înălțimea tocului o face potrivită pentru combinații în care pantalonul sau fusta și rochia sunt incluse, dar o și recomandă unor zile mai lungi, în care ai nevoie de o pereche de încălțări comode, care să îți ofere confort pe durata tuturor orelor petrecuta în afara casei.

Cizma elegantă, cu toc cui

Când vrei să ieși cu adevărat în evidență, adică să epatezi, de-a dreptul, alege o cizmă înaltă și cu toc subțire, care să ajungă până la genunchi sau chiar să îl depășească. Cea mai reușită variantă în acest sezon a cizmei elegante, cu toc cui, este, fără doar și poate, o cizmă statement dintr-un material cu totul și cu totul deosebit: piele lăcuită într-o culoare puternică, paiete sau brocart.

Cizma de zăpadă

Cele care merg mai mult pe jos și se așteaptă să facă plimbările și prin zăpadă, atunci când iarna e în toi, nu ar trebui să neglijeze o cizmă înaltă, foarte bine finisată și căptușită cu un material călduros, care să facă față cu brio nămeților. Un alt aspect care nu trebuie uitat atunci când cumperi o astfel de cizmă este talpa sa, căci ai nevoie în mod obligatoriu de un material antiderapant care să fi fost folosit la fabricarea acesteia.

Cizma înaltă, tip bocanc

Aici intră atât bocancii înalți, cu talpă solidă, pe care îi poți purta cu jachete din piele, rochii din stofă de lână și tunici din denim, cât și cizmele înalte din piele întoarsă, cu toc mediu, tip anii 70‘. Acestea sunt ușor de asortat cu o serie de ținute casual sau boeme, în care imprimeul floral sau tricotajele din cașmir sunt vedetele.

Te așteptăm în magazinele din Fashion House Outlet unde poți găsi cizmele mult dorite!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit