fashion house

5 articole vestimentare pe care orice bărbat ar trebui să le aibă

Cine a spus că numai femeile trebuie să aibă o garderobă temeinic pusă la punct? Bărbații au și ei nevoie de piese importante în dulap, care îi vor ajuta să aibă un look versatil și cool, de fiecare dată când acestea sunt combinate vestimentar. Pentru a înțelege exact despre ce vorbim, iată care sunt doar 5 articole vestimentare masculine!

barbat cu palton in oras

1. Cămașa albă

Toți bărbații ar trebui să aibă în garderobă o cămașă albă (sau mai multe, să recunoaștem), care poate fi asortată cu atâtea și atâtea ținute. Aceasta poate fi atât din bumbac 100%, cât și din bumbac în amestec cu un mic procent dintr-o anumită fibră sintetică, ce oferă elasticitate produsului final, dar trebuie să se poată călca cu ușurință și să nu se șifoneze inestetic, lăsând cute urâte la vedere. Ai grijă să o menții mereu albă, cu gulerul drept, căci tentele de gălbui sau gri pe care le poate capăta în urmă spălărilor repetate și un guler îndoit sau creponat îți știrbesc ținuta.

2. Un cardigan

Cardiganurile sunt cea mai bună variantă pentru accesorizarea unei ținute casual sau chiar smart-casual. Se potrivesc atât cu pantaloni din denim sau tercot, cât și cu jogging pants, dacă ești mai indrăzneț. Mergi pe piese timeless din lână, cu prestanță și aer premium, pentru un look reușit.

3. O pereche de jeans

Cu o pereche de jeans toți suntem datori, așa că nu e de mirare că aceștia nu trebuie să lipsească din garderoba niciunui bărbat. Blugii clasici, cei din denim uni, par să fie prima opțiune în ceea ce privește acest articol indispensabil garderobei masculine, dar și alte variante pot fi luat în calcul, în funcție de stilul de viață al posesorului lor. Important este să nu fie foarte rigizi și nici să nu aibă tighel în culori contrastante, aplicații ostentative sau alte detalii care surprind, într-un mod neplăcut, desigur.

4. Un costum

Aici am fi tentați să spunem un costum negru ca pana corbului, dar parcă înclinăm să spunem bleumarin sau poate chiar gri. În fine, una dintre aceste culori e de preferat 😊 Ce e obligatoriu, însă, este ca acest costum să fie de calitate, adică din stofă fină din lână, să fie perfect croit și să îți vină la fel, astfel încât să nu pară că e împrumutat de la un prieten mai corpolent sau că ți-a rămas mic. Mergi pe mâna costumelor clasice, dar moderne prin finisaje, pe care le poți purta nu doar în anul în care le cumperi, ci și în anii următori.

5. O haină din stofă

Nu în ultimul rând, în garderoba oricărui bărbat ar trebui să se afle o haină din stofă fină, care să poată fi purtată atât la birou, cât și la alte evenimente importante din afara orelor de program. Acesta poate fi cu două rânduri de nasturi și cu cordon sau fără cordon și cu închidere simplă, buzunarele netrebuind să lipsească de la niciun model. Dacă nu îți surâde această variantă, atunci optează pentru un trench bej, negru sau bleumarin, ce e un evergreen al hainelor bărbătești.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit