fashion house

6 conturi fashionable de Instagram pe care să le urmărești

Nu mai e nicio surpriză pentru nimeni că Instagram este unul dintre cele mai iubite canale de comunicare ale momentului. Acest lucru se datorează în mare parte nu doar faptului că imaginile şi video-urile postate au un je ne sais quoi ce nu se regăseşte întotdeauna în alte zone ale social media. Ci şi pentru că, în majoritatea cazurilor, urmărind conturile altor persoane te cuprinde o stare maximă de relaxare şi de beatitudine, pe care ţi-ai dori să o păstrezi o perioadă cât mai lungă de timp. Și tu poţi face acest lucru accesând periodic nişte conturi foarte fashionable de Instagram, ale unor nume ce au avut şi au un cuvânt de spus în acest domeniu. Iată doar 6 dintre acestea!

fata in rochie cu flori prin oras

Doina Ciobanu

Frumoasa basarabeancă Doina Ciobanu a devenit un nume foarte cunoscut în domeniul modei, local și internațional. Primii paşi în acest segment glamorous au fost puşi prin intermediul blogului The Golden Diamonds, lansat în 2010 şi care a ajutat-o pe Doina, cu al său stil ecletic şi plin de rafinament, să fie observată de nume importante din Marea Britanie, unde locuieşte în prezent. Acolo tânăra a ajuns să apară în campanii unor branduri precum Agent Provocateur, Bobbi Brown, Burberry, De Grisogono, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Paul Smith și Versace. Ce poţi vedea pe contul Doinei? Imagini minunate cu ea, culori ravisante, piese de colecție și multă senzualitate.

Karlie Kloss

Celebrul model american se poate lăuda cu un zâmbet molipsitor, picioare interminabile, un crush permanent pentru rujul roşu, dar şi cu aproape 7 milioane de followers. Nici nu e de mirare acest număr impresionant de fani, când pozele postate de Karlie pe Instagram emană vitalitate şi veselie, două ingrediente indispensabile pentru o zi reuşită. Adăugăm la acestea și cele mai frumoase rochii, iar tabloul e final.

Susie Lau

Simpatica Susie Bubble, una dintre cele mai populare bloggerite ale ultimului deceniu, are un la fel de simpatic cont de Instagram a cărui răsfoire îţi face cu adevărat plăcere. Deşi, accesând contul acesteia, ai toate şansele să descoperi cele mai insolite ţinute şi cele mai neobişnuite accesorii, asta nu înseamnă că nu vei avea parte şi de un factor surpriză. Mai nou, Susie postează foarte multe fotografii adorabile cu bebelușa sa, ceea ce te poate face să apeşi pe inimioara de like într-una.

Miroslava Duma

Jurnalista, antreprenoarea şi style-icon-ul Miroslava Duma, fondatoarea Buro 24/7, este nu doar o prezență constantă în front-row-urile celor mai importante săptămâni ale modei din Europa, ci şi o mamă foarte șic. La fiecare dintre cele trei sarcini ale sale, miniona Miroslava a demonstrat că şi gravidele pot fi ultra bine îmbrăcate, iar imaginile cu ea au fost adevărate surse de inspirație pentru alte mămici de pe glob. Contul său este un melanj niciodată plictisitor între modă, copii, inovaţie, arhitectură şi locuri inedite.

Garance Doré

Garance nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru cei care sunt la curent cu tot ce mişcă în lumea atât de frumoasă a modei. Calităţile sale de ilustrator, jurnalist, blogger, scriitor şi fotograf sunt pe deplin evidenţiate pe contul personal de Instagram, care abundă în cele mai luminoase şi stylish imagini, perfecte pentru admirat în vacanţă.

Sarah Jessica Parker

La fel ca Miroslava, Sarah postează şi ea imagini gingaşe cu familia ei, alcătuită din actorul Matthew Broderick şi cei trei copii ai lor. Bineînţeles, contul este plin şi de imagini în care moda este protagonistă, actriţa fiind renumită pentru apropierea sa de acest domeniu şi pentru curajul vestimentar. Sarah este şi o mare iubitoare a arhitecturii, lucru care se vede şi în imaginile publicate, așa că dacă vreți să vă clătiți ochii cu ceva realmente frumos, nu ocoliți contul vedetei.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit