Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

6 culori pe care să mizezi în această primăvară
26 aprilie 2018

Nu știi care sunt culorile care se poartă în această primăvară? Îți dăm noi o mână de ajutor și îți enumerăm 6 culori care fac furori în acest sezon!

Galben
Galbenul este instant asociat cu temperaturile ridicate de sezon, ca cele care sunt acum, așa că nu ne miră deloc faptul că și în perioada în care ne aflăm se poartă hainele și accesoriile în această culoare. Pentru că poți cumpăra articole de îmbrăcăminte și încălțăminte în care galbenul este declinat în fel și chip, ai toate șansele să îți găsești varianta potrivită în cea mai frumoasă nuanță de galben. Galbenul merge foarte bine combinat cu alb, gri, negru, turcoaz deschis, chiar și verde și albastru, depinde de curajul purtătoarei.
Mov
Despre movul-cel-violet tot vorbim de câteva luni bune, de când Institutul Pantone a anunțat că el este culoarea anului 2018. Acest lucru înseamnă că poți purta, fără probleme de conștiință stilistică, piese mov pe tot parcursul anului, așadar și acum, primăvara, când tonurile de mov ale florilor sunt imboldul necesar pentru a ști că faci ceea ce trebuie (din punct de vedere al modei, cel puțin). Asortează-l cu paleta griului sau a rozului, cu portocaliu, negru, verde, alb și cu toate movurile știute și neștiute, și sigur vei avea o ținută elegantă și modernă.
Pasteluri
Putem considera această categorie ca fiind una singură, căci în această primăvară pastelurile de toate felurile își cam fac de cap, în sens pozitiv, bineînțeles 😊 La capitolul pasteluri intră toate culorile de sorbet imaginabile, adică lila, vernil, somon, galben pai, bleu deschis, care sunt diafane și delicate, perfecte pentru a-ți sublinia feminitatea. Ele se pot combina foarte bine între ele, ca să ai un look gingaș din cap până-n picioare, dar și cu alte culori mai tari, ca să arăți că deții și o latură mai strong.
Roz din nou
Rozul poate fi foarte bine încadrat la categoria pasteluri, dar el este atât de vizibil în această primăvară, încât trebuie să îl menționăm separat. Deși este în mod clar apreciat de femeile mai romantice, mai fine și mai predispuse către visare, asta nu înseamnă că nu poate fi purtat și de cele cu personalitate mai puternică. Combină-l cu gri, bleu, verde praz sau auriu, pentru un efect și mai atrăgător.
Roșu
Una dintre cele mai hot combinații ale momentului este cea dintre roșu și roz, o combinație pe atât de neobișnuită, pe atât de plină de impact. Până acum extrem de multe vedete au purtat cu succes haine în roșu și roz, cea mai recentă apariție în această alăturare cromatică cuceritoare fiind frumoasa actrița Angela Sarafyan, cunoscută din rolul interpretat în popularul serial Westworld.
Portocaliu
Nu știu dacă ai observat, dar cu puțin portocaliu se face și mai primăvară decât până acum. Asta pentru că portocaliul îi injectează automat ținutei o doză de energie impresionantă, așa că aerul e primăvară, încât simpla ta prezența face vremea și mai plăcută. Mergi pe mâna lui în ultima lună a primăverii și nu vei regreta!