fashion house

6 filme de top în care moda este vedetă

Se apropie weekend-ul şi ştim sigur că ţi-ai propus să ai parte de câteva ore bune de relaxare în perioada următoare. Ce-ai spune dacă ai include pe lista de relaș vizionarea unor filme bune, în care moda este în prim plan?

femeie chic imbracata in rosu cu aparat foto si ochelari de soare

Noi îţi propunem 6 filme simpatice (şi amuzante, majoritatea dintre ele), care au parte din plin nu doar de actori unul şi unul, ci şi de ingrediente fix pe placul tău: haine şi accesorii de calitate, decoruri spectaculoase şi replici memorabile. Iată care sunt sugestiile noastre!

1. Devil Wears Prada (Diavolul se îmbracă de la Prada)

Cel mai cunoscut film cu şi despre modă o are pe versatila şi mereu surprinzătoarea Meryl Streep în rolul principal. Aceasta îmbracă pe marele ecran haina redactorului-şef de la cea mai mare publicaţie de profil din SUA, personaj tipicar, despotic şi cu aspect impecabil de rigid, în faţa căruia nimeni cu crâcnește, cu atât mai puţin asistenta personală, interpretată de Anne Hathaway, care ţine cu dinții de acest job. Ce se întâmplă pe parcursul filmului rămâne să vezi cu ochii tăi.

2. Confessions of a Shopaholic (Mă dau în vânt după cumpărături)

Drăgălașa Isla Fisher joacă rolul Rebeccăi Bloomwood, o tânăra care vrea să ajungă să lucreze la revista preferată de modă, dar care are o mică problemă: cumpără până când toate conturile personale sau ale altora sunt golite complet. Un film amuzant şi chiar educativ, în urma căruia învăţăm lucruri noi despre branduri, preţuri şi magazine, dar şi cum să economisim.

3. Coco avant Chanel (Coco Chanel)

Copilăria şi prima parte a vieţii celui mai cunoscut designer din lume, franţuzoaica Coco Chanel, sunt transpuse în acest film în care Coco este interpretată de şarmanta actriţă Audrey Tautou. Pe lângă melodioasa limbă franceză care ne încântă auzul, filmul mai oferă la capitolul încântare vizualuri ravisante: rochii, castele, interioare şi exterioare de excepţie.

4. Breakfast at Tiffany's (Mic dejun la Tiffany)

Filmul etalon al lui Audrey Hepburn, cea care a făcut ca imaginea îmbrăţişată pe peliculă să devină un simbol al cinematografiei, este un regal din toate punctele de vedere. De la calitatea interpretării, la decoruri şi minunatele creaţii Givenchy etalate, totul este minunat de frumos, astfel încât nu ai cum să nu te îndrăgostești pe vecie de acest film. Dacă nu l-ai văzut, acum este momentul unei vizionări!

5. High Society (Înalta societate)

Pe vremea când Prinţesa Grace de Monaco era actriţa Grace Kelly, la Hollywood se turnau filme elegante şi cu savoare, aşa ca High Society. Iubirea, muzica de bună calitate, rochiile de vis şi alte două nume mari ale lumii artistice, Frank Sinatra şi Bing Crosby, sunt pilonii acestui film pe care orice iubitor de modă şi de frumos ar trebui să îl vadă.

6. 27 Dresses (27 de rochii)

Filmul o are ca protagonistă pe actriţa Katherine Heigl, care interpretează rolul unei eterne domnişoare de onoare. Cele 27 de rochii îmbrăcate de aceasta pe parcursul ceremoniilor nupţiale la care a fost invitată să participe de-a lungul anilor sunt etalate cu umor, dar şi delicateţe, publicul având ocazia de a vedea şi modul în care a evoluat moda în această zonă festivă. Te lăsăm, totuşi, să descoperi singură dacă domnişoara de onoare a ajuns sau nu mireasă 😉

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit