Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

6 vedete care şi-au demonstrat cu brio calităţile de designer
19 iunie 2017

Artiştii vestiți din showbiz au depăşit de ceva vreme zona proprie de confort, mai precis cea în care au devenit celebri, şi au încercat mai timid, mai cu forţă, teritorii noi. Unii dintre ei s-au îndreptat către lumea cărţilor, publicând tot felul de biografii sau cărți pentru copii, alţii s-au avântat către gastronomie, gătind în propriile restaurante, iar foarte mulţi dintre ei s-au dus către domeniul modei, unde au şi reuşit să facă valuri. Hai să vedem care sunt unii dintre acești artiști cu succes în zona de fashion!

Victoria Beckham

Cea mai cunoscută vedetă care şi-a făcut numelefaimos şi în lumea modei este, fără discuţie, Victoria Beckham. Fosta componentă a celebrei trupe de fete Spice Girls, pe care fanii o strigau Posh Spice, a reuşit în peste un deceniu de activitate prodigioasă în domeniul fashion să devină un nume extrem de respectat în branşă şi un adevărat trendsetter. Creaţiile ei au ajuns instant de pe podiumul de modă în dulapurile tuturor pasionatelor de frumos și mai ales ale altor colege din showbiz, ducând renumele Victoriei pe cele mai înalte culmi.

Jessica Simpson

Considerată una dintre cele mai frumoase blonde din showbiz, cântăreaţa Jessica Simpson şi-a încercat talentul şi în lumea designului. Sub propriul nume, vedeta a lansat o linie de îmbrăcăminte şi de încălţăminte disponibilă online şi în mari magazine din întreaga lume, mult apreciată de fanii săi şi nu numai. Avem şi un pont pentru tine: dacă vrei şi tu să te bucuri de o pereche de sandale ori de pantofi semnaţi de celebra artistă, vino la magazinul Office Shoes din Fashion House Outlet unde găseşti articole create de Jessica.

Mary-Kate şi Ashley Olsen

Cele două surori pe care publicul a avut ocazia să le cunoască încă din vremea copilăriei lor, când au fost protagonistele unui serial în vogă, Full House, iar, mai apoi, staruri pe marele ecran, au abandonat (cel puţin pentru o perioadă) lumea cinematografiei şi s-au dedicat modei. Sub brandurile The Row, Elizabeth and James, Olsenboye și StyleMint, Mary-Kate şi Ashley au cunoscut succesul în domeniul fashion, fiind unele dintre cele mai respectate nume ale branşei. De ajutor a fost şi stilul personal al celor două, eclectic şi mereu surprinzător într-o manieră pozitivă, care a ajutat şi mai mult la notorietatea brandurilor lor.

Sarah Jessica Parker

De la film la design nu este decât un pas mic, iar acest lucru a fost demonstrat şi de actriţa Sarah Jessica Parker, mai ales după ce aceasta a rămas în mentalul colectiv ca fiind marea fashionistă Carrie Bradsahw din serialul Sex and the City. Vedeta a lansat în 2007, în parteneriat cu lanţul de magazine tip discount Steve & Barry’s, o linie de îmbrăcăminte intitulată Bitten, urmând ca în 2014 să între şi pe teritoriul încălțămintei, sub umbrela importantului magazin Nordstrom, cu linia de pantofi şi sandale SJP Collection.

Jennifer Lopez

Una dintre cele mai versatile artiste ale momentului, Jennifer Lopez, şi-a demonstrat cu vârf şi îndesat măiestria în domeniul muzicii, dansului şi filmului. Era de la sine înţeles că nu are cum să dea greş în lumea modei, fiind nu doar unul dintre cel mai bine îmbrăcate staruri, ci şi un designer foarte apreciat. Ea şi-a lansat o linie vestimentară sub auspiciile lanţului de magazine Kohl’s, care a vândut în exclusivitate articole din colecţia sa, dar şi una de încălţăminte, împreună cu Giuseppe Zanotti, celebrul creator de pantofi.