Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

În acest sezon se poartă pliseurile
15 decembrie 2017

Enigmaticele pliseuri, care sunt unul dintre cele mai feminine detalii din vestimentația actuală, sunt mai în vogă ca niciodată în acest sezon. Mai înguste sau mai late, mai pregnante sau mai delicate, pliseurile reușesc să individualizeze orice ținută și poartă cu ele un șarm indiscutabil. O particularitate a lor este că se pretează pe orice material, chiar și pe cele mai elaborate, precum dantelă sau catifea, reușind să îl facă și mai atrăgător decât în varianta să neplisată.


Pliseurile, o plăcere nevinovată
Deși există o sumedenie de articole adorabile cu pliseuri, să recunoaștem că fusta plisată este clar cea mai versatilă dintre toate piesele care au pliseuri în compoziție. Ea este ușor de asortat (combinația momentului este fusta plisată metalizată și puloverul din angora), practică, poate fi purtată în ocazii speciale sau la birou, iar aerul emanat este unul modern, cu tentă vintage.
Pe lângă fusta plisată, un alt articol delicat și care permite etalarea pliseurilor este rochia. Cu mâneca lungă sau scurtă, lungime mini, midi sau maxi, rochia cu pliseuri este acea piesă care va reuși să fure inimile privitorilor și să-ți dea un aer sofisticat.
Nici salopetele nu sunt de neglijat, căci, deși împrumută ceva din moda fantasticilor ani ’70, look-ul pe care îl creează este cât se poate de modern.
Cum porți pliseurile
În acest sezon, alege să porți pliseurile în combinație cu articole diametral opuse ca textură, așa cum ți-am sugerat și mai sus, care să-ți dea un aer nonconformist, dar studiat. Paltoanele oversized din stofă, jachetele din piele și chiar gecile matlasate fac și ele casă bună cu pliseurile, creând un contrast minunat.
La capitolul încălțăminte, rochiile și fustele merg foarte bine cu cizme înalte din piele, dar și cu botine și pantofi eleganți, dacă ținuta pe care o vei îmbrăca este destinata unei petreceri. În ceea ce privește bijuteriile, ai mână liberă, căci poți jongla atât cu piese minimaliste, cât și cu accesorii voluminoase.
În Fashion House găsești modele diferite de rochii, salopete și fuste cu pliseuri, care te vor ajuta să ai un look modern și perfect adecvat acestui sezon. Spor la shopping!

Foto: Rochie BSB din catifea – 460 184 de lei