Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Adidași originali vs. fake – cum recunoști pantofii sport de brand
17 martie 2020

Sursă foto: https://www.pikrepo.com/flgin/person-catching-orange-nike-sneaker

 

Piața produselor contrafăcute este în continuă creștere, motiv pentru care este necesar să știm cum putem distinge piesele vestimentare și accesoriile de brand de cele fake. Deși replicile au un preț mult mai accesibil decât originalele, cu siguranță calitatea nu este aceeași în ambele cazuri. Ce riști, de exemplu, dacă optezi pentru o pereche de adidași copiați după modelul unui brand renumit? Ei bine, te poți alege cu bătături, dureri și un miros neplăcut al picioarelor ba chiar mai mult, riscul să te accidentezi în timpul antrenamentelor crește. Nu-ți face griji! Noi ți-am pregătit o listă de diferențe între pantofii sport și cei contrafăcuți, tocmai pentru a face întotdeauna alegerea cea mai bună!

 

Cum distingi adidașii Nike originali 

 

Nike este unul dintre marii jucători de pe piața articolelor sportive. Cu siguranță că și tu îți dorești o pereche originală de Nike-uri, fie că vrei să faci sport purtându-i sau că optezi pentru un model statement, pe care să îl integrezi în diverse ținute. Înainte de a merge la cumpărături pentru o nouă pereche de adidași Nike, iată ce trebuie să știi:

 

  • Ambalajul unei perechi de Nike-uri originali este confecționat dintr-un carton rezistent; așadar, în cazul în care cutia se deformează ușor, este un prim semn că ai în față opantofi sport contrafăcuți. 

 

  • Încălțămintea originală Nike este identificată cu ajutorul unui cod denumit SKU number. Verifică dacă acesta există și dacă cel de pe cutie este identic cu cel de pe pantofi. 

 

  • Detaliile sunt și ele un semn al autenticității unui produs. De exemplu, cusătura va fi întotdeauna realizată foarte bine dacă adidașii sunt, într-adevăr, confecționați într-una dintre fabricile Nike. 

 

Cum recunoștii pantofii sport Adidas originali 

 

 

Brandul care s-a născut din inițiativa fraților Dassler este, probabil, liderul de piață în ceea ce privește încălțămintea și accesoriile sport. Gigantul Adidas confecționează diverse modele de sneakerși, ideali atât pentru stilul urban cât și pentru ținutele de antrenament. Cum știi, însă, dacă ai de-a face cu un produs fake sau cu unul original al mărcii nemțești?

 

  • Spre deosebire de pantofii sport Nike, cei Adidas poartă fiecare numere de identificare diferite. Astfel, dacă adidașii sunt originali, ei vor avea un cod diferit pentru fiecare pantof în parte, chiar și în cadrul aceleeași perechi. Dacă aceste numere lipsesc sau sunt identice, sneakerșii sunt fake. 

 

  • În cazul unei perechi originale de adidași Adidas eticheta de hârtie este atașată în prima gaură pentru șiret. 

 

  • Există anumite elemente specifice de identificare a produselor de brand și în funcție de model. Astfel, dacă vrei o pereche de adidași din gama Superstar, verifică atent detaliul numit Heel Tags. Modelele originali au zona din spatele călcâiului ușor bombată și niciodată dreaptă. 

 

Mirosul pregnant de lipici, cusături incorect realizate sau logo-urile replicate cu stângăcie sunt doar câteva dintre semnele că ar trebui să îți cauți încălțăminte originală în altă parte. De asemenea, evită magazinele online despre care nu ai auzit, deoarece cele mai multe dintre ele comercializează imitații după produsele de brand. Dacă vrei să îți alegi o pereche de pantofi sport originali la un preț accesibil, te așteptăm în magazinele noastre din Fashion House Militari!