Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Andra Gogan, în concert la Fashion House Outlet
05 decembrie 2017

Surprizele se țin lanț la Fashion House Outlet, căci sâmbătă, 9 decembrie, în ziua în care are loc ultimul Super Outlet Shopping Day din 2017, Andra Gogan va susține un super concert în fața magazinului U-Grow, începând cu ora 12:00. Spectacolul va fi urmat de o sesiune de autografe, în care publicul prezent la eveniment va avea ocazia de a interacționa cu protagonista concertului.

Andra Gogan, o vedetă completă

Cântăreața, actrița și vloggerița Andra Gogan, care a ajuns în atenția publicului datorită tonalității desoebite a vocii sale și care este unul dintre cele mai îndrăgite staruri din România, poate fi considerată la cei 19 ani ai ei o vedetă completă. Andra cântă de la vârsta de 3 ani, a dublat vocea unor celebre personaje din desene animate cu mare priză la cei mici sau din filme pentru adolescenți, are propriul canal de YouTube unde postează frecvent și unde a lansat chiar și un mini-serial, producție proprie, și a participat la o sumedenie de emisiuni radio și TV în calitate de invitat și moderator. Andra se mai poate lăuda și cu faptul că în 2009 a intrat in Cartea Recordurilor alături de fratele său, Răzvan Gogan, pentru “Cel mai lung concert live susținut de un copil” (3 ore și 20 minute). Cele mai multe CD-uri lansate de un copil (16 albume), iar acest lucru i-a consolidat notorietatea în rândul publicului de vârstă mică.

Concertul Andrei Gogan poate fi un cadou excelent de sărbători

Toate aceste calități de mai sus vor fi etalate de tânăra cântăreață în concertul de pe 9 decembrie din Fashion House Outlet, dedicat în mod special publicului de vârstă mică și adolescenților și la care se vor putea asculta cele mai cunoscute hit-uri ale vedetei. Părinții celor mici sunt, de asemenea, așteptați să ia parte la acest concert, căci ritmurile antrenante ale melodiilor interpretate de Andra Gogan nu pot lăsa pe nimeni indiferent, iar spectacolul de pe 9 decembrie poate fi un cadou excelent de sărbători, pentru întreaga familie.

 Mai multe detalii despre concertul Andrei Gogan pot fi găsite aici

Foto: arhiva personală.