fashion house

Buline sau dungi?

Hainele ocupa un loc fruntas in topul preocuparii majoritatii femeilor. Adesea, sunt purtate numeroase discutii pe tema tinutelor si accesoriilor, modelelor si materialelor, trendurilor si tendintelor. Una dintre tabere va spune alb, pastel, diafan si visator. Cealalta insa va opta pentru culori inchise, pamantii, si tinute inspirate din androginismul tinutelor barbatesti.

Adevaratele lupte se duc, insa, la nivel subliminal. Una dintre marile batalii din moda tuturor timpurilor a fost dominanta bulinelor sau a dungilor.

Bulinele sunt jucause, inveselesc chiar si o tinuta in alb si negru, iar daca sunt si colorate, zambetele ,,audientei” sunt garantate. Dincolo de rima de mai devreme, bulinele au fost prezente dintotdeauna in hainele din garderobele tuturor iubitoarelor de moda din lume. Mai mici, mai mari, boabe de mei sau buline in toata regula, bulinele au parut dintotdeauna partea diafana a perechii dungi-buline.

o domnisoara intr-o fusta cu buline

De partea cealalta a baricadei stau si urmaresc batalia din ringul modei dungile. Subtiri sau mai late, pe pantaloni sau bluze, colorate sau alb-negru, popularul motiv vestimentar si-a castigat de mult timp binemeritatul loc in arena clasicilor in fashion. Dungile sunt cealalta jumatate a echipei mentionate mai sus, cea cool, sobra si chic.

Trei bluze si o pălărie pe o masa de lemn alb

Indiferent de ce jumatate alegi, dungile sau bulinele, unul dintre cele doua elemente cu siguranta nu vor da gres in construirea unor tinute smart, casual, chic & trendy, demne de revista si gata sa intoarca privirile pe strada.

Iar daca nu te poti hotari la una dintre tabere, stai linistita. Poti adera la ambele. Pentru ca la Fashion House gasesti cele mai frumoase haine cu buline si cu dungi, la cele mai accesibile preturi. Sa nu fie nevoie sa renunti la nimic. Hai si tu in Militari, intrarea pe A1, la kilometrul 13 si pregateste-te sa pleci acasa cu toate hainele pe care le ochesti!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit