fashion house

Cacharel. Brandul care atinge standardele eleganței masculine.

Fondat in anul 1962, la Nimes, de catre Jean Bousquet, brandul Cacharel reprezintă astăzi un simbol al versatilității în materie de vestimentație pentru bărbați și un brand cu renume international.

cravata

Cel ce a pus bazele mărcii este Jean Bousquet care, după doar doi ani în lumea designului își înființează propria casă de modă în cartierul parizian Marais.  Brandul a fost denumit, cu umor, după o pasăre care trăiește în partea de Sud-Est a Franței. Încă de la început, Jean Bousquet se dovedește a fi un veritabil trend setter, reușind să creeze piese vestimentare iconice. În același timp, fizolofia brandului său a cunoscut un adevărat success prin intermediul mediilor în plină expansiune ale epocii, fiind comunicată eficient printr-un concept publicitar global.

costume

Fiecare bărbat are propria sa garderobă, aleasă cu grijă din magazine diferite, alcătuită în timp în funcție de gusturi și nevoi. Sacouri elegante pentru locul de muncă, tricouri polo pentru seri relaxate, cravate pentru toate ocaziile, pantofi asortați în funcție de nevoie. Brandul Cacharel din București respectă același principiu, al bărbatului cu ocupații și vestimentații multiple. Stilistic vorbind funcționează după o rețetă a vestimentației clasice, care nu are cum să dea greș sau să nemulțumească. Pe scurt, poate fi unul dintre locurile în care adăugați un nou element garderobei sau, de ce nu, o reconstruiți de la zero.

Începând cu stilul casual, variantele pornesc de la un amestec de tricouri și continuă cu pantaloni denim și pantofi din piele întoarsă. Fără a avea neapărat un aer clasic, îmbrăcămintea Cacharel se menține în linii conservatoare. Dacă sunteți în căutarea definiției de dicționar a unui tricou polo sau a unui sacou simplu, aici e locul.

costume

Ajungând la un stil vestimentar mai serios, eticheta din interiorul sacourilor devine locul de afișare al unor lânuri nobile. Prestigiul materialelor poate fi verificat imediat prin pipăirea țesăturii. Guabello, Cerruti 1881 sau Reda sunt materiale cu atât mai valoroase cu cât numărul din dreptul lor este mai mare. Lânurile 100s sunt considerate mai subțiri și deci mai fine, mai confortabile la purtat și mai ușoare. Li se alătură sacourile realizate din amestecuri cu mătase sau mohair.

Nu în ultimul rând, ținutele de gala păstrează același stil inconfundabil. Smochingurile negre sunt completate de pantofi lucitori de lac sau accesorii elegante. La fel ca și restul accesoriilor, pantofii sunt pregătiți pentru orice ocazie, de la o petrecere în aer liber la o ceremonie de căsătorie.

 

Dacă doriţi să găsiţi rafinamentul unic al ţinutelor masculine Cacharel, nu mai este nevoie să mergeţi  până la Paris, Ankara sau Buenos Aires. Ajunge să faceţi o vizită la Fashion House Outlet in Militari!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit