fashion house

Catifeaua, perfectă în acest sezon pentru orice moment al zilei

Stim bine cu toții că există anumite preconcepții care sunt pasate din vorbă-n vorbă de la o generație la alta, referitoare la diferite subiecte mai mult sau mai puțin importante din jurul nostru. Cu gândul la ele, să ne oprim puțin la lumea modei și la ale sale preconcepții ce sunt gata să fie demontate. Una dintre ele este legată de voluptoasa catifea, ce încântă femeile de sute și sute de ani și care este asociată aproape în totalitate cu evenimentele elegante de seară, unde poate fi etalată la adevărata sa valoare. Adevărul adevărat, însă, este că această țesătură prețioasă și foarte mătăsoasă la atingere se pretează și la alte ocazii, nu doar la cele glam.

fata cu geaca de blugi si rochie portocalie

Spre exemplu, în acest sezon, catifeaua – material specific perioadei de toamnă-iarnă – reiese din cochilia sa clasică și devine piesa pe care o poți purta cu lejeritate și nonșalanță maxime atât la evenimente de seară, dar și la evenimente de zi. Mai precis, o poți îmbrăca relaxată oricând, chiar dacă acest oricând înseamnă la serviciu, la teatru, în oraș, în vizite, la nuntă sau la Revelion, asortând-o cu alte articole prețioase sau din registru diametral opus. Iar, dacă nu ai în garderobă piese din catifea, acum e momentul să fii mai curajoasă și să îți cumperi cel puțin un astfel de articol confecționat din acest material. Noi îți propunem să îți îndrepți atenția către următoarele piese:
Cea mai simplă și reușită alegere este, fără discuții, rochia din catifea. Aceasta poate să aibă lungimea dorită de tine ca să o poți purta în momente diferite ale zilei, materialul având fie avantajul de a accentua acea parte a corpului pe care ți-o dorești etalată, fie cel de a masca zone pe care nu dorești să le accentuezi. De reținut că o rochie maxi din catifea este aproape întotdeauna potrivită pentru un eveniment de seară, totuși.

 

O pereche clasică de pantaloni din catifea cu croiala ca de costum va fi perfectă pentru mersul la birou dacă o asortezi cu un pulover din cașmir și niște botine din piele fină. Pentru o ținută de seară îndrăznește să porți atât pantaloni evazați ori palazzo, cât și pantaloni țigaretă sau cu croiala relaxată, la care să accesorizezi bluze vaporoase din mătase ori topuri din dantelă sau paiete, pentru un efect maxim-glam.

 

Ce poate fi mai elegant decât un costum împrumutat din punct de vedere al croielii din garderoba masculină, dar feminin până-n ultima fibră datorită materialului său? Poartă-l cu încredere la ieșiri în oraș, evenimente personale importante, dar și la petrecerea de Crăciun de la serviciu, unde dress-code-ul este îmbietor 😊

În situația în care ești, încă, în perioada în care tatonezi terenul, atunci un top din catifea este cea mai safe alegere. El poate fi combinat cu piese casual, precum blugii, sau mai elegante, precum fustele maxi din materiale mai fine, creând ținute diverse. Suntem mai mult ca siguri că el îți va deschide apetitul pentru achiziționarea mai multor piese din catifea, piese pe care le găsești în magazinele din Fashion House Outlet!

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit