fashion house

Cauţi o haina versatilă de toamnă? Mergi pe culoarea camel!

Ştim bine că negrul este culoarea care ne scoate cel mai des din impas vestimentar, mai ales în acest sezon. Când e vorba despre o petrecere, o little black dress este perfectă pentru a te plia evenimentului, în zilele obișnuite ale săptămânii o pereche de pantofi negri este soluţia pentru a accesoriza aproape orice ţinută, iar la muncă un costum office de culoare neagră va impresiona de fiecare dată. Iar, când vine vorba despre outerwear, haina neagră de toamnă este prima alegere în cazul în care vrem să fim safe din punct de vedere vestimentar. Cu gândul la haina de toamnă, noi îţi propunem azi să îţi îndrepţi atenţia către o altă variantă versatilă şi modernă, chiar dacă negrul este o opţiune îndreptăţită şi de succes: haina de culoare camel. Aceasta este deosebită, îți face mai ușor remarcată textura și croiala, iar detalii de genul nasturilor, buzunarelor sau cusăturilor sunt și mai ușor de observat.

femeie cu palton si palarie nude cu ochelari de soare

Camelul, o culoare foarte prietenoasă

Poate că ai auzit şi tu, deja, de această culoare a cărei prezenţă în dicţionarul modei datează deja de câteva decenii bune. Denumirea culorii are legătură cu simpatica şi misterioasa cămilă, animal cu blana în tonuri unice de bej-maro-roşcat, ce se regăsesc în această nuanță. Pentru că face parte din paleta cromatică a culorilor de pământ/nude, camelul este una dintre culorile ce se pot asorta cu uşurinţă cu o serie de alte culori, mai mult sau mai puţin puternice. Acest lucru o recomandă drept o culoare foarte prietenoasă, care nu face mofturi atunci când e pusă alături de roşu, bleumarin, negru, verde, galben, portocaliu, mov, ocru sau culori pastelate şi pline de delicateţe.

Cu haina camel îţi creezi mereu o ţinută modernă

Spre deosebire de negru, care te poate propulsa (în funcţie de piesele vestimentare şi accesoriile cu care îl combini) fie în categoria ţinutelor clasice, fie în cea a ţinutelor contemporane, cu haina camel îţi creezi mereu o ţinută modernă. Iar când spunem modern nu ne referim la extravaganțe fashion, ci la un suflu proaspăt emanat de întregul outfit, pentru că haina camel are proprietăţi miraculoase de a scoate din letargie restul pieselor alese şi de a le face să fie mai vii, chiar dacă ele se înscriu în zona clasică.

Elegant sau casual, stilul este câştigător oricum

Un alt avantaj al acestei haine este, pe lângă versatilitatea cromatică, şi faptul că poate fi uşor asortată cu piese din registre diferite, pentru nişte look-uri foarte diverse. Deşi cel mai bine poate fi văzută în combinaţii clasic-elegante, perfecte pentru zilele de mers la birou, ieşiri în oraş sau la spectacole, atunci când e accesorizată cu o pereche de pantofi sport şi nişte pantaloni din denim haina camel devine catalizatorul unei ţinute casual, la fel de apetisantă ca cea elegantă. La capitolul genți și încălțăminte, o poţi purta şi cu un ghiozdan, cu o geantă voluminoasă sau cu un plic de dimensiune medie, cu cizme și ghete cu sau fără toc, iar look-ul modern nu va fi știrbit nicicum.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit