fashion house

Ce costume de baie purtam?

costum de baiecolora, o pălărie si ochelari de soare

E vara si se pleaca din oras, spre oaze de racoare si buna dispozitie. Desigur, marea este una dintre cele mai populare optiuni, iar pregatirile pentru fiecare weekend petrecut pe plaja sunt temeinice si nu rateaza niciun aspect.

Pentru ca mare parte din zi ti-o petreci pe plaja sau in apa (mai putin in timpul pranzului, sa nu uiti asta!), costumul de baie devine un subiect de discutie fierbinte printre doamnele ce-si pregatesc nerabdatoare bagajele pentru a porni in tromba spre marea si plajele ce-si asteapta oaspetii.

fata in costum de baie full body alb la mare

Colorate sau negre? Deux pieces sau intreg? Retro sau modern? Atatea intrebari si atatea variante. Cum sa mai poti alege?

Desi pare greu, sunt cateva solutii pentru a iesi din impas.

Prin eliminare, alege costumele in culorile care-ti plac mai mult. Culori mai aprinse sau mai calde? Tu decizi!

Dupa ce culorile au fost taiate de pe lista, tine seama de tipul costumului de baie. Il vrei format din doua piese sau intreg? Colorat sau nu? Iata, deja doua criterii.

fata în costum de baie in dungi rosii și albe cu ochelari

Nu uita sa iei in calcul ce-ti doresti: bronz sau citit toata ziua sub umbrela. Bronzul te anuntam ca va fi mai prietenos cu costumele din doua piese, umbrela si cartile cu cele intregi. Desigur, nu e o regula si numai tu alegi ce ti se potriveste cel mai bine.

fata in costum de baie pe ponton la răsărit

Bugetul si pret… ei bine, aici ne vom opri. De ce? Pentru ca nu trebuie sa iti mai faci griji ca vei cheltui prea mult pe un costum de baie. Daca vii cat mai curand la Fashion House, iti vei gasi costumul de baie mult visat la pret redus, numai bun de achizitionat si de purtat chiar urmatorul weekend, cand speram ca ai planificat plecari departe, spre mare.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit