Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Ce genți să porți în acest sezon
14 mai 2018

Fiecare sezon aduce cu el nu doar noutăți la capitolul haine, ci și la capitolul accesorii. Unul dintre segmentele zonei de accesorii este cel al genților, segment mult îndrăgit de doamne și domnișoare. Pentru că vești proaspete există și în acest domeniu, iată care sunt acele genți pe care să le porți și tu în acest sezon!

Geanta din plastic

Plasticul, acest material asociat cu epoca tehnologică în care trăim, se pretează foarte bine și la genți. Cel puțin așa și-au spus designerii, care au născocit tot felul de genți din plastic opac sau transparent, cu compartiment opac din material textil, ca să nu se vadă ce se găsește în interior. Aceste genți sunt moderne și versatile, oferind un aer nonconformist celei care se încumetă să le poarte. Pentru cele mai curajoase dintre voi există și varianta unei genți transparente total, în care toate obiectele depozitate sunt la vedere.

Geanta din mărgele

Mai ții minte clasica geantă făcută din mărgele din plastic sau din sticlă, cu tentă vintage, care era la mare modă odinioară? Dacă ți-a rămas gândul la ea atunci, află că acum a revenit serios în prim plan și promite să fie la fel de șarmantă ca și prima dată. Ai grijă de unde cumperi acest fel de geantă, totuși, pentru că unele dintre modelele comercializate în mici magazine de cartier sunt de proastă calitate și mărgelele se pot deșira rapid, doar după câteva purtări. Recomandăm să o alegi de la un brand renumit, care știi sigur că nu te poate dezamăgi.

Geanta din paie sau geanta coș

Acest tip de geantă va fi cu siguranță unul dintre modelele de top ale sezonului, căci este geanta ce se potrivește atât zilelor de vacanță, când ești departe de casă, cât și celor petrecute în oraș, fie la muncă, fie cu prietenii. Cheia pentru a face ca geanta din paie sau cu aspect de coș să se potrivească acestor împrejurări este forma și textura ei. O geantă de dimensiuni mai mici este adecvată unor situații un pic mai ”serioase”, în timp ce o geantă voluminoasă, chiar fără sistem de închidere, are mai multe șanse să facă ravagii în concediu. De asemenea, o geantă din paie lucrată impecabil, fără căptușeală vizibilă și eventual cu detalii mai prețioase, gen barete din piele, va fi cu ușurință asortată chiar și ținutelor de birou, în timp ce geanta dintr-un material mai brut va fi perfectă pentru ieșiri relaxate în oraș.

Ei bine, aceasta este o geantă care încearcă de vreo doi ani să reintre în grațiile publicului, dar a fost îndrăgită doar de celebrități sau fashioniste veritabile, care au văzut în ea un accesoriu indispensabil pentru definirea unei ținute. În acest an, însă, borseta are premisele acceptării la scară largă, căci este mai șic ca niciodată. Poți alege și tu borsete din piele naturală ori ecologica, dar și din material textil, ce pot completa o ținută casual sau smart-casual. De verificat, însă, ca telefonul să intre în ea, astfel încât să nu fii nevoită să-l ții în buzunar.