Ce genți se poartă în 2024? 5 modele care nu ar trebui să lipsească din garderoba ta

Te întrebi ce îți rezervă moda anului 2024 în materie de genți? În cele ce urmează îți vom prezenta câteva modele captivante care au dominat podiumurile la prezentările de modă ale celor mai populari designeri. Fie că ești o fashionistă convinsă sau preferi un stil mai casual, dar care ține, totuși, cont de tendințe, în această selecție vei găsi cu siguranță geanta perfectă cu care să îți îmbogățești colecția! Iată cele mai populare opțiuni!

1. Gențile de tip bijuterie

Gențile de tip bijuterie sunt unul dintre cele mai îndrăznețe și strălucitoare trenduri ale anului 2024! Acestea pot confecționate din materiale prețioase, precum piele naturală, satin sau mătase, și sunt adesea decorate cu pietre, perle sau aplicații metalice. Anul acesta, pe podiumuri au strălucit gențile decorate cu paiete supradimensionate, cristale țesute cu fire metalice sau diverse alte elemente ce captează lumina.

Dacă vrei să îți transformi și tu o ținută obișnuită într-una de-a dreptul spectaculoasă, include o geantă bijoux în garderoba ta. De regulă, un astfel de accesoriu este ideal pentru un look de seară format dintr-o rochie elegantă și pantofi stiletto. Totuși, dacă vrei să faci o declarație de stil și pe timpul zilei, folosește-te de o geantă bijuterie pentru a accesoriza o ținută cu blugi skinny, o cămașă albă și o jachetă din piele. Optează pentru un model cu o formă neconvențională, inspirată din natură sau artă, pentru a obține un look în vogă!

2. Gențile decorate cu lanțuri

Lanțurile sunt un element iconic în designul accesoriilor, iar în 2024 ele își fac simțită prezența și atunci când vine vorba de genți. Aceste detalii pot fi integrate în diverse moduri, fie strict ca elemente decorative, fie ca barete funcționale. Anul acesta sunt în tendințe ambele variante, așa că ai la dispoziție o diversitate de opțiuni.

Dacă preferi un look mai discret, dar totuși stilat și rafinat, optează pentru un clutch decorat cu lanțuri delicate, aurii sau argintii, aplicate pe partea frontală a genții. Pentru o ținută mai practică, dar la fel de elegantă, alege o geantă de tip shopper ornată cu lanțuri care formează un model deosebit din Liu Jo Outlet. Desigur, dacă iubești să fii în centrul atenției și preferi accesoriile care tind către extravagant, optează pentru o geantă ce are ca baretă principală un lanț gros și robust. Acesta poate fi simplu sau decorat cu diverse elemente, precum pietre sau pandantive ce oferă un plus de personalitate.

3. Gențile de tip plic

Elegante și rafinate, gențile clasice de tip plic sunt mereu în tendințe și reprezintă o alegere sigură în orice garderobă. În 2024, aceste genți revin în forță, reinterpretate în culori vibrante, imprimeuri îndrăznețe și materiale precum pielea sau satinul cu efect metalic. Cu texturi și detalii inedite, aceste accesorii aduc un strop de originalitate în garderobele care tind către clasic sau minimalism.

Dacă vrei să-ți exprimi personalitatea și stilul vestimentar cu un astfel de element, nu vei da greș cu o geantă de tip plic în culoarea anului 2024. În funcție de preferințe, poți încerca la fel de bine și modele cu imprimeuri florale sau abstracte. În plus, detaliile metalice sau elementele de design îndrăznețe vor adăuga un aer contemporan și sofisticat ținutelor simple.

4. Gențile micro

În contrast cu trendul genților oversized din anii precedenți, gențile micro sunt acum în centrul atenției, cucerind podiumurile și inimile iubitoarelor de fashion. Cu dimensiuni ce pot fi comparate cu cele ale unui portofel sau chiar mai mici, acestea reprezintă mai mult un accesoriu statement decât un obiect utilitar. O geantă micro îți va oferi spațiu pentru a lua cu tine cel mult telefonul și un ruj.

Cu toate acestea, aceste genți sunt perfecte pentru evenimentele speciale sau pentru o ieșire rapidă în oraș. Designul redus îți oferă posibilitatea de a străluci cu un accesoriu șic și minimalist. Pe lângă aspectul lor adorabil, gențile micro sunt ușor de purtat și pot completa cu eleganță orice ținută, fie că este vorba despre o rochie de seară elegantă sau despre o pereche de blugi casual asortată cu o cămașă albă.

5. Gențile rotunde

Gențile rotunde și modelele cu linii fluide au cucerit podiumurile în 2024, devenind un accesoriu must-have pentru fashioniste. Fie că preferi un model minimalist din piele neagră sau o variantă vibrantă din material textil, o geantă rotundă nu trebuie să-ți lipsească din garderobă în acest an!

Popularitatea acestui design se datorează, în primul rând, utilității sale. O geantă rotundă cu dimensiuni compacte este ideală pentru a transporta strictul necesar, dar îți va conferi și un aspect elegant, plin de feminitate. Modelele din piele moale sunt practice și pot fi purtate zi de zi. Optează pentru un astfel de accesoriu și vei reuși să îți completezi ținutele office sau casual într-un mod cu adevărat captivant!

În 2024, tendințele în materie de genți sunt diverse și interesante, oferind o gamă variată de opțiuni pentru orice gusturi și preferințe. Indiferent dacă preferi gențile de tip bijuterie, modelele decorate cu lanțuri sau variantele clasice, de tip plic, ținutele pe care le creezi trebuie să te reprezinte și să îți confere încredere în tine. Vino în magazinele FASHION HOUSE și descoperă genți deosebite, de la designeri populari la nivel internațional! La noi vei găsi întotdeauna o selecție bogată de articole la prețuri avantajoase!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit