fashion house

Ce haine să porţi la o nuntă de toamnă

Toamna este sezonul mustului, gutuilor şi perelor parfumate, al culorilor intense, începutului de an şcolar, dar şi al nunţilor. Datorită temperaturilor prietenoase şi frumuseții acestui anotimp cameleonic, multe cupluri aleg această perioadă a anului pentru a-şi celebra iubirea. E adevărat că toamna este şi desul de imprevizibilă, iar slalomul printre temperaturi mai ridicate şi mai scăzute îşi poate face simţită prezenţa exact când nu te aştepţi. Urmarea? Schimbări de planuri vestimentare în cazul în care ai o nuntă la care participi în calitate de invitat. Dar, chiar și așa, asta nu înseamnă că nu poţi arăta minunat, când afară nu e tocmai cald. Iată câteva variante de a te îmbrăca la o nuntă de toamnă, pe care le poţi încerca cu uşurinţă!

femeie cu rochie neagra si o rochie rosie pe umeras

1. Rochii midi

Se poartă şi în acest sezon rochiile midi. Vedetele sunt cele cu tiv neregulat şi cu uşoară trenă, rochii elegante şi foarte potrivite pentru evenimente. Ele sunt o variantă foarte bună mai ales dacă ești o dansatoare înnascută și nu vrei ca rochia să te incomodeze vreun pic în momentele în care te zbânțui😊

 

rochie nude din satin

Rochie Guy Laroche: 831 249 lei

2. O fustă maxi dintr-un material plin

Vedeta ţinutei tale de mers la o nuntă de toamnă poate fi şi o fustă maxi dintr-un material plin, perfect potrivit pentru acest sezon. Avantajul său este că o poţi asorta cu un top foarte simplu sau cu o cămaşă, la care să adagi fie nişte cercei statement, fie un colier care să nu treacă neremarcat.

rochie neagra si albastra cu flori

Fustă BSB, BSB Outlet: 501 250 de lei

3. O rochie scurtă, dar de efect

Rochiile scurte au fost mereu de mare efect, evidențiind frumos o sliuetă mai fină și longilină. Dacă te numeri și tu printre cele cu silueta asemănătoare, nu greșești deloc cu o rochie de acest fel. Spre exemplu, poţi îmbrăca foarte bine la o nuntă de toamnă o rochie scurtă din paiete sau dantelă, ce poate fi purtată cu pantofi stiletto, un clutch mic si o haină scurtă de blană naturală sau ecologică, după bunul plac.

rochie grena cu paiete

Rochie Mango cu paiete, Mango Outlet: 139,90 89,90 lei

4. O piesă din catifea

Sezonul actual este cel mai bun sezon pentru etalarea unei piese din catifea. Putem vorbi despre o rochie sau o salopetă confecţionată din acest material preţios, o fustă ori o pereche de pantaloni palazzo ce se asortează cu uşurinţă în partea de sus (tocmai am zis că paietele sunt o opţiune excelentă) sau doar un top deosebit din catifea, pe care îl poţi combina cu o fustă maxi sau midi (dacă se poate una tip tutu ar fi excelent).

salopeta neagra si rochie visinie

Salopetă Guy Laroche Studio, Guy Laroche Outlet: 879 264 de lei

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit