Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Ce inseamna Haine de Outlet?
20 octombrie 2016

Din dorinta de a ne asigura ca toata lumea este la curent si isi insuseste acest termen, am dorit sa reamintim anumite informatii, astfel incat termenul de OUTLET sa nu mai nasca intrebari.

Ce inseamna Haine de Outlet?

Termenul “outlet” desemneaza magazinele unor branduri sau case renumite care vand soldurile ramase inainte de lansarea noilor colectii la preturi mult mai mici. In Europa, fenomenul centrelor comerciale de tip outlet este unul extins si a devenit o obisnuinta – la fel si in Romania, unde se observa cum acest concept a inceput sa prinda contur in mintea consumatorului.

Asadar, outlet este, prin definitie, magazinul care contine marfuri de firma (nu exclusiviste) si care are tot timpul reduceri – despre care va tot povestim noi ca se intampla la Fashion House Outlet Centre Militari.

De ce outletul are tot timpul reduceri?

Motivele sunt lesne de inteles: este vorba despre colectii din perioadele anterioare sau apartinand unui alt sezon: cumperi tricouri la super preturi pe timp de iarna.

Punctual, produsele de la Fashion House provin din surplusul de stocuri ale producatorilor, din colectiile special concepute pentru magazinele de tip outlet si din colectiile din sezoanele anterioare ale brandurilor. Pentru ca business-urile lor sa performeze, producatorii trebuie sa vanda si stocurile in exces pe care le detin, astfel ca ofera reduceri substantiale de pana la 70% si chiar mai mult.

Ce NU este outletul?

Contrar povestilor care circula prin stanga-dreapta, in Outlet nu se comercializeaza produse cu defecte sau contrafacute.

De asemenea, Outlet nu inseamna second hand.
—-

Pe langa reducerile permanente, de doua ori pe an, magazinele din Fashion House isi schimba colectiile, iar preturilor de outlet deja reduse li se aplica reduceri suplimentare. Astfel, o pereche de pantaloni care costa initial 350 de lei poate ajunge la un pret de doar 35 de lei. La orice produs achizitionat, poti sa calculezi foarte usor cat ai economisit, datorita etichetelor care iti prezinta atat pretul initial, cat si cel redus, special pentru outlet.

Asadar, cei care nu dispun de bugete mari pentru haine, sau poate chiar cei care au urmarit pentru o perioada un sacou de la Stefanel (dar care avea un pret ridicat in magazin) sunt cei care gasesc solutia intr-un outlet de tipul Fashion House Outlet Centre.

Si, pana la urma, cine din grupul tau de prieteni isi va da seama ca tricoul super cool pe care tocmai ti l-ai cumparat este dintr-o colectie anterioara?