fashion house

Ce să faci dacă vrei să fii cool?

Îți dorești să fii, cu adevărat, o persoană cool? Atunci, ar fi bine să mizezi pe aspect și pe atitudine. Iar dacă vrei să ai tot timpul aspectul și atitudinea potrivite, este nevoie să îți pese real de tine. În plus, mai ai de făcut niște lucruri, pe care te invităm să le descoperi mai jos.

femeie care poartă o cămașă în carouri în pădure

Îmbracă-te în pas cu moda

Pentru un look cool este obligatoriu să te îmbraci în pas cu moda. Iar ca să te poți îmbrăca astfel trebuie, mai întâi de toate, să vezi ce se poartă. Altfel spus, care sunt tendințele internaționale și locale. Atât la nivel de culori, cât și de modele. După ce observi tendințele, poți începe să te îmbraci în consecință.

 

Dacă în garderoba ta există niște haine care sunt la modă acum, nu ezita să le porți, indiferent de vechimea lor. Important este în ce stare se află, nu când le-ai cumpărat. Și, atâta vreme cât nu prezintă urme de uzură, hainele la modă acum din șifonierul tău înseamnă că sunt și cool.

 

În cazul în care în dulapurile tale cu haine și încălțăminte nu se află niciun obiect în pas cu moda, ar fi bine să ne faci o vizită când ai câteva ore libere. Îți recomandăm ca, după ce ajungi la noi, să intri prima oară în magazinul tip outlet Koton.

 

Koton are în ofertă produse care te vor face remarcată atât la birou, cât și în timpul plimbărilor tale prin parc alături de cele mai bune prietene. Pe lângă Koton, te sfătuim să mergi și magazinul Mango outlet cu prețuri bune. Mango outlet este magazinul ideal de unde să cumperi haine la modă atât pentru tine, cât și pentru membrii familiei tale, deoarece produsele comercializate acolo se adresează femeilor, bărbaților și copiilor.

 

Apucă-te de alergat

Ca să fii cool nu este suficient doar să porți haine la modă, ci trebuie să faci și alte lucruri care sunt în trend, cum ar fi să începi să alergi. Însă înainte să te apuci de alergat îți recomandăm să vizitezi un medic, care să-ți spună dacă ești sau nu aptă pentru o astfel de activitate.

 

Dacă totul este în regulă în ceea ce privește sănătatea ta, pasul următor ar fi să-ți cumperi un echipament de alergat, alcătuit din pantofi sport, pantaloni și tricou. Poți să-ți achiziționezi un echipament complet pentru alergat din cadrul magazinului tip outlet Adidas aflat în București, în incinta Fashion House.

 

Este esențial ca încălțămintea să fie una de calitate, dacă vrei ca tălpile și degetele tale să nu aibă de suferit la impactul cu suprafața de contact.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit