Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Ce să faci dacă vrei să începi să alergi ca o profesionistă
30 mai 2018

Alergi de câteva luni și ești pregătită să-ți duci pasiunea la un alt nivel? Ne bucurăm pentru tine, dar ca să reușești să atingi anumite obiective foarte ambițioase, trebuie să te simți 100% confortabil din punct de vedere fizic. Respectă sfaturile noastre și o să reușești să alergi cât de mult îți propui.

Cumpără-ți niște pantofi sport de calitate

În cazul în care nu ai niște pantofi sport de calitate, este obligatoriu să vizitezi magazinul Nike Outlet, din incinta Fashion House, și să-ți cumperi niște încălțări potrivite pentru o alergătoare ambițioasă. Pantofii de sport trebuie să fie confortabili și extrem de rezistenți. De asemenea, înainte să optezi pentru unii sau pentru alții, gândește-te pe ce suprafață alergi de obicei. Pentru că pantofii sport pentru alergat pe asfalt sunt diferiți de cei pentru teren accidentat. Niște pantofi ideali pentru alergat o să-ți ofere stabilitate pe părțile laterale ale tălpilor și nu o să-ți rănească degetele sau călcâiele. Personalul din magazinul tip outlet Nike o să-ți ofere cele mai bune sugestii în ceea ce privește pantofii sport pentru alergat pe care să-i alegi.

Ia-ți și haine potrivite pentru alergat

Dacă tot o să ajungi la magazinul Nike din interiorul Fashion House, ar fi bine să îți iei și niște haine potrivite pentru alergat, deoarece să alergi îmbrăcată în lucruri prea strâmte sau prea largi nu este deloc o soluție pe termen lung. În plus, hainele nepotrivite te pot pune în situații jenante sau, mai rău, pot să te accidenteze. Prin urmare, cumpără-ți niște haine pentru alergat care se potrivesc perfect cu corpul tău. În acest fel, o să te concentrezi doar pe alergat și nu pe lucrurile cu care ești îmbrăcată în timpul curselor tale.

Menține un ritm

Chiar dacă pare tentant să „rupi norii” la începutul sau la sfârșitul unei reprize de alergat, nu este deloc bine să forțezi. Cea mai bună variantă ar fi să-ți găsești un ritm, pe care să-l păstrezi cât timp alergi. În cazul în care o să alergi prea tare, nu doar că o să obosești foarte repede, dar există șanse mari să te accidentezi. Dacă vrei să-ți forțezi limitele corpului este nevoie ca, mai întâi, să poți alerga susținut o distanță destul de mare.