fashion house

Cele 5 articole vestimentare esențiale din dulapul tău

Îți place să faci cumpărături și minunățiile din magazine nu-ți pot rezista? Nu ești singura 😊 Dar nu strică absolut deloc să arunci o privire mai atentă în dulapul tău și să vezi dacă ai aceste 5 articole vestimentare care reprezintă baza garderobei tale. Prin intermediul lor îți poți crea look-uri diferite, adecvate unor situații la fel de diverse, și poți fi sigură că vei avea un factor de prospețime constant, chiar dacă cele mai multe dintre ele se pot înscrie la categoria piese clasice. Ca investiția să fie și mai bună, cumpără doar produse confecționate din materiale de calitate, care au fost fabricate cu cea mai mare grijă.

fata blonda cu un tricou alb

1. Cămașa albă

O cămaşă albă te va scoate întotdeauna din impas. Îţi oferă atât eleganța necesară unui eveniment important, cât şi nonșalanța studiată a unui eveniment mai puţin formal. Dacă îţi surâde o cămaşă cu croiala mai lejeră, alege o cămaşă din bumbac sau din amestec de bumbac cu mătase, iar dacă eşti adepta croielii cambrate, optează pentru o cămaşă din bumbac în combinaţie cu elastan, care se aşază foarte bine pe corp.

2. Rochia neagră

Clasica rochie neagră cunoscută de iubitoarele modei drept LBD (Little Black Dress) nu ar trebui să-ţi lipsească din dulap. Chiar dacă te temi de faptul că ar putea fi plictisitoare, pentru că este… neagră, află că tocmai această (non)culoare îi oferă stil, versatilitate şi un aer mereu proaspăt. Te sfătuim să îţi alegi o rochie neagră cu o croiala destul de clasică, pe care o poţi combina cu accesorii casual sau elegante, pentru look-uri diverse, dar nu ne ferim în a-ţi recomanda şi rochiile negre cu o croială ușor ieșită din tipare, care îți va individualiza și mai mult look-ul.

3. O pereche de jeans

Blugii sunt o piesă de căpătâi a garderobei. Nu mai este niciun mister pentru nimeni că se potrivesc cu orice, oricum şi aproape oricând (da, chiar şi la evenimente mai scorţoase), sunt comozi şi practici, oferindu-ţi mereu un aer modern. Dar, pentru că există o sumedenie de tipuri de blugi, sugestia este să alegi între cele două variante clasice: o pereche de blugi cu croială bootcut, adică acei blugi care sunt o idee mică de tot evazați la glezne, sau o pereche de blugi drepți.

4. Un tricou alb

Tricoul alb este de ceva vreme piesa care face casă bună cam cu orice alt articol de îmbrăcăminte din garderoba ta. Iar tocmai din acest motiv îl poţi purta în combinaţii casual sau smart-casual şi poți compune cu el niște look-uri cu tentă elegantă. Acordă atenție materialului din care este confecţionat tricoul şi încearcă să-l speli numai cu lucruri albe, ca şi el, ca să nu îşi piardă aspectul imaculat.

5. Un sacou

Pentru orice „office girl”, sacoul este asul din mânecă atunci când în zare apare o întâlnire importantă sau o şedinţă. Sacoul, însă, poate fi purtat nu doar în combinaţii serioase, ci şi în combinaţii mai relaxate, în care pantofii sport şi rochia scurtă sau cea maxi fac parte din peisaj. Culori neutre precum bej, ivoire, gri

 

deschis sau alb sunt o bună alegere în cazul sacoului, dar nici negrul sau bleumarin-ul nu sunt de ocolit în ceea ce privește culoarea sacoului.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit