Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cele mai frumoase accesorii pentru sezonul sărbătorilor
28 noiembrie 2017

Sezonul sărbătorilor se apropie cu o viteză galopantă, iar gândul tuturor se îndreaptă către cadouri, brad, prieteni dragi, vin fiert și… ținute memorabile. Cum aceste ținute memorabile nu pot fi definitivate decât cu ajutorul unor accesorii de vis, ne-am gândit să îți spunem către ce fel de accesorii să îți îndrepți și tu atenția în această perioadă.

Cerceii cu franjuri
Cerceii cu franjuri sunt și în acest an un accesoriu foarte important pentru o ținută ultra șic. Nu ezita să îi cumperi, dacă primul gând pe care l-ai este că aceștia se potrivesc numai cu ținute sofisticate, de seară. Cu puțină atenție la combinarea lor cu alte piese de îmbrăcăminte, cerceii se vor potrivi perfect și cu ținute semi-glam, în care poți introduce o cămașă albă, niște pantaloni largi, o rochie mini și niște cizme. Totul e să fii atentă la materialul din care sunt confecționați cerceii, ca să existe o sincronizare între aceștia și restul elementelor din ținută.

Geanta de seară tip plic
Dacă știi că nu poți pleca de acasă fără telefon (și, sincer, cine poate să facă asta?), verifică în momentul achiziției 1) dacă în geantă încape mobilul și 2) dacă ai un buzunar pe undeva în care să îl poți pune pe acesta (căci nu toate gențile plic frumoase sunt și suficient de încăpătoare pentru un telefon).

Un colier de neuitat
Colierele statement, acele coliere mai mari și cu detalii complexe, sunt vedetele accesoriilor de o bună bucată de vreme. Ele au devenit atât de populare nu doar pentru că se remarcă instant atunci când sunt purtate, datorită dimensiunii lor, ci și pentru că sunt foarte practice și se pot asorta atât cu ținute elegante, cât și cu ținute mai casual. Totodată, faptul că pot combina pe o suprafață mai mare culori diverse și materiale la fel de variate le face să fie teribil de ușor de asortat.

Pantofii stiletto
Pantofii stiletto fac ce fac și reușesc să transforme instant orice ținută. Asta se datorează atât faptului că tocul lor subțire și înalt face piciorul mai suplu și mai frumos, cât și eleganței pe care o emană, mai ales atunci când sunt fabricați dintr-o piele de calitate. Dacă au și o culoare care iese ușor în evidență, farmecul lor este complet.

Si… un ruj
Încheiem prezentarea accesoriilor cu includerea în lista de must-have a unui ruj roșu, care va fi ultima tușă a unei ținute ireproșabile. El poate fi în clasica culoare roșie, dar și în variante mai închise sau mai deschise, pe care să le asortezi în funcție de restul pieselor vestimentare.