Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cele mai potrivite cadouri pentru ea de Ziua Îndrăgostiților
07 februarie 2018

Ne mai desparte doar o săptămână de Ziua Îndrăgostiților, sărbătoarea iubirii împrumutată de la cuplurile romantice din nord-vestul Europei, dar mai ales de la cele de peste Ocean, care au popularizat la maxim această festivitate. Pentru că și îndrăgostiții din țara noastră au percutat la romantica zi și au decis să-și manifeste mai abitir atunci sentimentele pentru jumătățile lor, nu e de mirare că foarte mulți dintre ei oferă chiar de Ziua Îndrăgostiților cadouri dragi persoanelor iubite. Dacă te numeri și tu printre aceștia, noi ne-am gândit să venim în ajutorul tău și să-ți propunem câteva idei de cadouri pentru EA! 😊


1. O pereche de cercei
Cu acest cadou nu ai cum să nu-ți impresionezi partenera: o bijuterie nu dă greș niciodată, iar detaliile acesteia pot să o facă pe doamna inimii tale să nu se mai despartă prea curând de ea. B&B, Mango sau Solmar Outlet sunt locurile unde găsești la sigur cercei cu pietre prețioase și semiprețioase, din metale precum aur și argint, dar și cercei veseli realizați din materiale inoxidabile, care nu provoacă alergii.
2. O pijama roșie
Ei bine, aici ne-am gândit să mai variem puțin și să ieșim din clasica recomandare de achiziționare a unor voluptoase piese de lenjerie intimă și să propunem o pijama roșie. Roșul este culoarea iubirii, se știe, iar purtarea pijamalei nu face altceva decât să accentueze acest lucru 😊 Poți cumpăra o astfel de pijama înflăcărată de la Triumph, Jolidon și Sofiaman.
3. O geantă din piele
Cu o geantă vei merge la sigur, mai ales atunci când e vorba despre ceva de dimensiuni mici sau medii. Acest tip de genți este potrivit pentru ieșirile în oraș cu prietenii sau cele romantice, în doi, așadar va fi fără doar și poate un cadou mult-apreciat de jumătatea ta. Nu ocoli magazinele Otter, Via Montenapoleone sau Il Passo, căci acolo vei găsi felurite modele, din care poți alege.
4. O eșarfă din mătase sau un șal din cașmir
Mătasea și cașmirul sunt by default niște materiale luxoase, care îi transmit instant purtătoarei câte ceva din splendoarea lor. În această perioadă, cu un astfel de accesoriu se face foarte bine trecerea de la anotimpul rece la mult-așteptata primăvară, iar, dacă dimensiunea lui este destul de generoasă, vei reuși să îi oferi un motiv în plus de bucurie partenerei tale, care își va accentua orice ținută cu acest articol. Dă o tură pe la RVL sau Exclusive VN și credem că nu vei pleca cu mâna goală de acolo.
5. O lenjerie de pat
Aici nu trebuie să mergi cu gândul chiar foarte departe, ci doar până în punctul în care îți vei da seama că o lenjerie frumoasă de pat, așa cum sunt cele de la Issimo Home, poate face minuni pentru jumătatea ta. În primul rând că oricărei femei îi place să doarmă învăluită în bumbac de cea mai bună calitate, pentru un somn confortabil și relaxant. În al doilea rând, nicio femeie nu va spune ”nu” la vederea unei lenjerii cu model deosebit, care poate deveni chiar un punct de atracție al dormitorului și schimba aspectul încăperii.