Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cele mai potrivite cadouri pentru el de Ziua Îndrăgostiților
08 februarie 2018

Am discutat despre cele mai simpatice și romantice cadouri pentru reprezentantele sexului frumos de ziua îndrăgostiților, așa ca e momentul sa ne gândim si la cadourile pe care le pot primi bărbații cu ocazia acestei sărbători dulci 😊 Găsești aici niște idei ușor de pus in practică, despre care știm ca îi vor pune și partenerului tău un mare zâmbet pe chip.


1. Un ceas
Chiar dacă avem în jurul nostru bărbați care au renunțat să mai poarte ceas, pe motiv că telefonul de care nu se dezlipesc niciodată îi scoate din impas la capitolul aflat timpul, noi îți sugerăm să nu ocolești această idee de cadou. Ceasul înnobilează ținuta și este un accesoriu valoros, iar adaugând un plus de virilitate omului tău. Cele mai frumoase ceasuri pentru bărbați, cu design modern sau clasic, se găsesc la B&B.
2. O pereche de șosete
Nu schița un surâs prea larg, căci am testat personal ideea 😉, iar acest cadou este super-inspirat. O pereche potrivită de șosete este acel detaliu de calitate care face ca look-ul final să fie și mai bine închegat, ba chiar memorabil. Dacă tot nu te-am convins, află că nu este vorba despre orice pereche de șosete, ci despre niște șosete magice de la Happy Socks, care se găsesc în magazinul Lacoste & Gant și care, așa cum spun designerii din spatele brandului, transformă un accesoriu zilnic într-un obiect colorat care răspândește fericire. Adaugă și o sticlă de vin bun, dacă ți se pare că nu e suficient de consistent cadoul, iar mulțumirea va fi deplină.
3. O geantă de voiaj
Un cadou de acest fel nu înseamnă că îl pregătești să-și facă bagajele, ci că ești foarte preocupată de viitoarele lui călătorii. Acum, daca bugetul tău este cu adevărat generos, îți sugeram sa incluzi în geanta de voiaj și niște detalii referitoare la un apropiat city-break, ca să transformi cadoul într-un succes total. Găsești genți de voiaj de diferite dimensiuni și în culori din cele mai diverse la Mirano.
4. Un set de curea și portofel din piele
Nu în ultimul rând, îți recomandăm un cadou clasic format dintr-o curea și un portofel din piele. Chiar dacă în ziua de azi nu e nicio problemă ca aceste două accesorii să fie în culori diferite și cu texturi variate, credem că sincronizarea lor la nivel cromatic și al materialului din care sunt fabricate contează pentru un gentleman adevărat. Poți cumpăra un astfel de set de la magazinul Otter sau de la magazinul Ecco.