Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cu ce se asortează griul – cele mai reușite combinații cromatice
11 septembrie 2019

Sursă foto: Pixabay

https://pixabay.com/ro/photos/mod%C4%83-oameni-fundal-negru-blog-ul-2940218/

În timp ce unii percep griul drept o culoare ștearsă și plictisitoare, pasionații de modă știu foarte bine care este adevăratul potențial al acestei nuanțe. Adevărul este că griul poate fi o opțiune cromatică foarte sofisticată, atunci când este asortată corespunzător. Ba chiar mai mult decât atât, o bună parte dintre cei mai cunoscuți designeri francezi mizează adesea pe gri în colecțiile lor, considerându-l, se pare, un pariu sigur.

Află în continuare cu ce se asortează griul în vestimentație și cum îl poți purta indiferent de sezon!

Cu ce se asortează griul: regula de aur

Griul este o nuanță extrem de versatilă, care poate fi asortată, în principiu, cu aproape orice culoare. Totuși, dacă îți dorești ca ținutele tale să servească drept model și altora, ar fi ideal să știi o regulă de aur în ceea ce privește asortarea griului: celelalte nuanțe pe care alegi să le asortezi trebuie să fie tonale și nu constrastante. Astfel, griul cărbune se va potrivi perfect cu fucsia, maro ciocolatiu sau maro deschis. Pe de altă parte, argintiul face casă bună cu bejul, cu albastrul smarald sau cu lila.

De asemenea, dacă vrei să adaugi nuanțe mai intense, asigură-te că acestea sunt folosite doar în nuanțe mici.

Așadar, dacă erai curioasă cu ce se asortează griul, nu trebuie decât să ții cont de aceste reguli de bază.

 

Cu ce se asortează griul în diverse stiluri vestimentare

Dacă te întrebi cu ce se asortează griul, în combinațiile vestimentare, trebuie să știi că acesta poate să dicteze stilul ținutei dar poate, de asemenea, să îl urmeze. În cazul în care vrei să afli cu ce se asortează griul în funcție de stilul vestimentar, avem pentru tine câteva sfaturi ce-ți vor fi, cu siguranță, utile.

Stilul androgin este și va fi mereu la modă. Pentru a integra griul într-un outfit de acest gen alege un costum clasic în această nuanță. Poartă pe sub sacou un top colorat și vei obține o ținută perfectă pentru o zi în care mergi la birou, iar mai apoi la o petrecere.

Ești, mai degrabă, adepta stilului romantic? Poartă o rochie lejeră de culoare gri și pune-o în evidență asortând ciorapi colorați și o pereche de cizme.

Și dacă ești fană a modei retro, griul este o opțiune potrivită. Optează pentru un pulover de mohair, de preferat supradimensionat pe care poartă-l în combinație cu o rochie, fustă sau pantaloni colorați. Rezultatul?  O ținută chic, desprinsă parcă din epoca retro!

 

Cum să porți griul în funcție de culoarea tenului și a părului?

Ai aflat cu ce se asortează griul? Este momentul să știi cum anume să îl porți în funcție de culoarea părului și a tenului. Astfel, dacă ești roșcată și ai ochii căprui este ideal să eviți purtarea pieselor vestimentare gri în partea de sus a corpului. Pe de altă parte, dacă ai părul negru și ochii albaștri, griul este o culoare care te va avantaja. În plus, griul este o culoare perfectă atât pentru tinere cât și pentru doamnele mature – deci, nu te feri să-l porți dacă podoaba ta capilară este încărunțită!

Griul este o nuanță atemporală, motiv pentru care ar trebui să predomine în garderoba ta. El poate fi purtat indiferent de anotimp și de conformația siluetei, chiar dacă preferi outfiturile 100% feminine, sau dacă ești adepta ținutelor de inspirație masculină.

Te așteptăm în Fashion House pentru a-ți îmbogăți garderoba cu cele mai deosebite piese de îmbrăcăminte! Grăbește-te să prinzi reducerile de sezon!