fashion house

Culoarea anului 2019: Cum să o incluzi în garderobă

femeie imbracata cu rochie rosie mergand pe drum spre munte

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-in-red-dress-standing-on-gray-road-930899/

 

La începutul fiecărui an, Institutul Pantone alege culoarea pentru cele 12 luni care urmează. Anul 2019 nu reprezintă o excepție, nuanța aleasă pentru acesta fiind Living Coral. Selecția nuanței anului nu se face întâmplător, ci ca urmare a analizei modei, a noilor tehnologii și a diverselor trenduri în muzică, social media și artă.

 

În acest an, inspirația pentru culoarea anului 2019 provine din misterele Oceanului, specialiștii Pantone alegând această nuanță pentru că oferă sprijin și optimism. Consumatorii din mediul de viață modern, aflat în continuă schimbare, sunt dornici să descopere noi oportunități de interacțiune și să stabilească noi conexiuni umane. Living Coral este nuanța potrivită pentru a inspira aceste schimbări în 2019.
Cum influențează însă această culoare tendințele vestimentare din acest an? Secretul combinațiilor de succes constă în purtarea nuanței speciale de portocaliu-piersică în cadrul celor mai atractive accesorii. Iată cum poți include culoarea anului 2019 în garderoba ta!

fata cu rochie coral langa un pom inflorit

Cuprins

Living Coral în combinație cu nuanțele neutre

Dacă în acest an vrei să adopți un stil vestimentar minimalist, cuminte, poți combina cu succes nuanța Living Coral cu diverse culori neutre, care o vor evidenția într-un mod plăcut. Întrucât această nuanță este una cu un impact vizual puternic, fiind o culoare solară care denotă profunzime, aceasta se combină perfect cu nuanțele stinse, pentru a ieși în evidență în manieră rafinată.

  • Nuanțele cu care aceasta se potrivește perfect, în cadrul ținutelor de zi, sunt gri, bleu, alb, negru, bej și capuccino.
  • La începutul acestui an, poți opta pentru ținute simple alcătuite din jeanși skinny sau drepți, în nuanțe de gri sau negru și pulovere oversised în nuanța Living Coral. Astfel, te vei simți confortabil, în timp ce vei purta ținute în trend în acest sezon rece.
fata asiatica cu rochie coral în oraș

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adult-asian-beautiful-blur-354966/

Living Coral, culoarea ideală pentru ținutele de petrecere

Pentru petrecerile la care urmează să participi anul acesta, nuanța Living Color este ideală pentru a alcătui ținute îndrăznețe, în culori vibrante, care nu vor trece neobservate.

  • Dacă în timpul zilei este recomandat să eviți reflexiile strălucitoare în combinație cu puternica nuanță de portocaliu-piersică, în serile în care te pregătești de petrecere, poți uita de această regulă.
  • Pentru evenimentele la care urmează să te distrezi, poți opta pentru ținute cu paiete și în nuanțe vibrante, așa cum este Living Coral, care te vor ajuta să te remarci pe ringul de dans.
  • Poți opta pentru o rochie de tip sacou, mini, în nuanța Living Coral, cu irizații îndrăznețe. Nu ai nevoie decât de o pereche de pantofi cu toc înalt sau de botine elegante, pentru a obține o ținută cu stil, care te va ajuta să te remarci chiar și în cadrul celor mai pretențioase petreceri ale anului 2019.
fata pe fotoliu imbracata in rosu

Living Coral în noile colecții ale marilor designeri

Cei mai renumiți designeri au inclus nuanța anului 2019 în noile lor colecții vestimentare. Living Coral este nuanța care va fi remarcată în acest an pe podiumurile de modă, pe care vor fi prezentate celebrele colecții Prada, Fendi, Marc Jacobs, Sacai sau Tommy Hilfiger. Această nuanță este una plină de viață, care energizează. Aceasta reprezintă alegerea perfectă pentru dorința noastră de exprimare a creativității cromatice în domeniul vestimentar.

 

Specialiștii din domeniul modei recomandă utilizarea acestei nuanțe îndrăznețe în partea superioară a corpului, întrucât are capacitatea de a evidenția frumusețea naturală. Dacă această nuanță nu te avantajează în mod deosebit, poți opta pentru utilizarea acesteia în cazul accesoriilor care vor completa perfect ținutele tale vestimentare. Diverse colecții impresionante de bijuterii, încălțăminte și genți în nuanța anului 2019 sunt așteptate încă de la finalul anului trecut.

o fata îmbrăcată in rochie coral ce se plimba pe o alee în parc

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-orange-off-shoulder-dress-1094684/

 

Acum că ai descoperit modul în care poți asorta culoarea anului 2019, Living Coral, cu ținutele vestimentare care te avantajează, poți fi în trend. Atât în cazul ținutelor de zi, cât și a celor de seară, această nuanță îndrăzneață te va ajuta să ieși în evidență în mod plăcut.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit