fashion house

Culoarea momentului? Roz!

Nu demult, celebrul institut american Pantone, autoritatea internațională în domeniul culorilor și a sistemelor de culori, a anunţat culorile vedetă ale anului în curs, printre ele aflându-se şi o culoare feminină, delicată şi cu mare trecere la publicul de vârste diferite: roz. Partea şi mai interesantă este că specialiştii nu s-au putut opri la o singură nuanţă de roz, ci au fost generoşi şi au lăsat în lumina reflectoarelor lui 2017 atât roz-ul păpuşii Barbie sau al personajul Elle Woods interpretat de Reese Whiterspoon în celebrul film “Legally Blonde”, cât şi un roz diafan şi plăcut precum rozul prăfuit sau rozul pal, combinat cu bej.

haine si accesorii roz pal

Atât rozul aprins sau fuchsia, denumit Pink Yarrow în sezonul actual, cât şi rozul deschis, intitulat de specialişti Pale Dogwood, nu te pot lăsa indiferentă nici dacă vrei să le porţi în ţinute de zi, dar nici în ținute de seară. Poți purta liniștită roz la birou, la o petrecere elegantă sau când ieși cu cei dragi în oraș. În plus, pe lângă doza maximă de îndrăzneală sau delicateţe, în funcţie de intensitatea culorii alese, pe care o oferă hainele de culoare roz, acestea sunt foarte potrivite atât pentru un public tânăr, cât și pentru un public matur, ce se poate regăsi extrem de bine în paleta largă de nuanțe de roz.

haine si accesorii roz si rosii

Dacă nu știi exact ce articol roz să îți cumperi, încearcă ori un top în această culoare, ori o fustă sau o pereche de pantaloni. Le poți asorta foarte bine cu alb, gri, negru, roșu sau maro. Nu sunt de ocolit nici outfit-urile complet roz, în care vestimentația de culoare roz se potrivește minunat cu încălțămintea, geanta și, de ce nu, chiar bijuteriile roz. Dar nu te gândi că, în această situație mono-cromatică, hainele și accesoriile pe care le alegi trebuie să fie obligatoriu în aceeași nuanță. Combinațiile de roz-uri diferite sunt nu doar șic, ci și jucăușe, arătând câte ceva din latura personalității celei care le poartă.

 

Iată câteva sugestii de produse roz, direct din rafturile magazinelor din Fashion House Outlet, care te vor face să iubeşti, de-a dreptul, rozul, în acest sezon!

 

Sacou Mango – Mango Outlet: 299,9 159,9 lei
Pantaloni Mango – Mango Outlet: 229,9 109,9 lei
Sandale Aldo – Otter Outlet: 349 153 lei
Geantă messenger Benvenuti – Benvenuti Outlet: 119 84 de  lei
Pantofi Solo Donna – Benvenuti Outlet: 139 99 de lei
Rochie scurtă Mango – Mango Outlet: 169,9 89,9 lei
Plic fuchsia Benvenuti – Benvenuti Outlet: 119 84 de lei

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit