fashion house

Culorile anului 2021 + idei de ținute cool în care să le integrezi

culorile anului 2021

Anul 2020 se apropie de final, așadar cei de la Institutul Pantone au ales deja culorile anului 2021. Se pare că noua colecție propusă este inspirată din armonia cromatică a naturii. În sezonul următor, Pantone acordă o atenție deosebită și texturilor, intensității culorilor și luminozității acestora. 

 

Vrei să descoperi care este culoarea anului 2021 și care sunt nuanțele nominalizate în topul preferințelor? Descoperă în acest articol! 

Victoria Blue 

victoria blue

Victoria Blue este denumirea unei nuanțe intense, dar naturale, de albastru. Numele acesteia este inspirat de specia de salvie Vicctoria Blue Salvia. Indiferent dacă optezi să porți această culoare în outfituri de zi sau de seară, un lucru este cert: purtând Victoria Blue vei obține o imagine plină de personalitate. 

Când să incluzi nuanța Victoria Blue în ținutele tale:

 • Vrei să ai o apariție elegantă, dar deloc sobră. Practic, poți creea un outfit demn de cineva ”cu sânge albastru”!

 

 • Ai pielea bronzată și vrei să pui în evidență acest lucru. 

 

 • Îți dorești să inspiri încredere și profesionalism. Optează pentru un blazer în nuanța Victoria Blue dacă mergi la un interviu sau la un meeting important de afaceri. 

Golden Glow 

strălucire aurie

Golden Glow – nuanța care amintește de cele mai frumoase elemente din natură: de lumina soarelui, de gutuile coapte, de frunzele toamnei și de lanurile de floarea soarelui care fac deliciul verii. Vorbim despre un galben cu tonuri calde, intens și strălucitor care va aduce un aer glam oricărei ținute. Iată ce trebuie să știi pentru a obține outfituri reușite incluzând nuanța Golden Glow printre piesele vestimentare din componența lor:

 

 • Dacă te decizi să porți o ținută exclusiv galbenă, nu încărca look-ul cu multe bijuterii. 

 

 • Nu te poți decide care este favorita ta, dintre culoarea Victoria Blue și Golden Glow? Poartă-le împreună, deoarece arată minunat în aceeași combinație vestimentară!

 

 • Mixează Golden Glow cu alte nuanțe la fel de puternice, însă, în acest caz, optează pentru încălțăminte și genți în tonuri neutre. 

Orange.com 

Fata îmbrăcată cu rochie scurta

O altă nominalizată la culoarea anului 2021 și, totodată, surpriza topului propus de cei de la Institutul Pantone este nuanța orange.com. Caracterizată prin expresivitate și naturalețe, aceasta este rezultatul roșului diluat cu galben, în care s-a adăugat un strop de alb cremos, care i-a și conferit, de altfel, un plus de luminozitate. Organe.com exprimă dinamism, carismă, creativitate, determinare și este o culoare puternică pe care o poți purta cu sucees dacă ții cont de mici secrete, cum ar fi:

 

 • Orange.com este alegerea ideală pentru a pune în evidență un look compus în majoritate de nuanțe nude.

 

 • Bijuteriile delicate nu vor pune în evidență strălucirea roșului orange; optează, în schimb, pentru accesorii cu personalitate, care nu pot fi trecute cu vederea. Perlele sunt foarte potrivite în acest caz. 

 

 • Pentru a obține o combinație cromatică inspirată, poartă elemente în nuanța orange.ro cu nuanțe neutre sau cu albastru safir. 

Guacamole

Guacamole

Vorbim despre o colecție inspirată din natură, astfel că dintre culorile anului 2021 nu putea lipsi Guacamole, o nuanță de verde foarte apropiată de kaki. Guacamole conține, însă, mai puțin ton de maro și este o nuanță mai luminoasă decât verde kaki. Este o variantă ideală atât pentru sezonul cald și pentru toamnă-iarnă, motiv pentru care îți recomandăm să o încerci și să o asortezi corect. Iată câteva sfaturi în acest sens:

 

 • Poartă Guacamole cu piese vestimentare albe și bej. 

 

 • Verdele Guacamole se asortează foarte bine și cu nuanțe de maro și negru. 

 

Acum că ai descoperit care sunt culorile anului 2021, trebuie să ne spui care este preferata ta din colecția ”Botanica: A beautiful world of inspiration”! 

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit