fashion house

Cum alegem și cum purtăm gențile bărbătești

genti barbatesti

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-man-in-brown-blazer-gray-pants-and-brown-boots-holding-brown-leather-bag-standing-outside-building-2453823/

Gențile bărbătești au devenit un accesoriu de nelipsit din ținutele domnilor șarmanți. Nevoia de a avea la îndemână, în același loc, cheile, portofelul, telefonul mobil, agenda și rapoartele de la birou dar și dorința de a avea o apariție profi sau cool, după caz, au condus la popularitatea genților pentru bărbați. Indiferent că vorbim de gențile de voiaj, de servietele office sau despre gențile sport, e important să știi cum anume alegi cel mai potrivit model ocaziei, conformației și stilului tău. 

Geanta sport

geanta sport

Sursă foto:https://unsplash.com/photos/sGRJ36ogml8

Dacă ești o persoană dinamică și dedici mare parte din timpul liber pe care îl ai activităților sportive, cu siguranță că ai deja o geantă sport în gardeobă. Aceasta este, în primul rând, utilă, deoarece permite transportarea echipamentelor necesare pentru sport, dar este și un accesoriu care face ca ținuta ta să pară mai cool. 

Dacă vrei să îți cumperi o geantă sport de calitate, acordă atenție materialelor din care este realizată și care ar trebui să fie rezistente la umezeală. Totodată, orientează-te către modelele cu două mânere și cu baretă pentru purtatul pe umăr.

geanta din piele

Alege geanta sport și în funcție de înălțimea ta; astfel, dacă ești scund, evită să porți o geantă prea mare. Din punct de vedere cromatic, negrul este o alegere foarte bună pentru o geantă de fitness, având în vedere că se poate murdări foarte repede. Poți folosi o geantă sport și în city-break-urile de scurtă durată, în locul trollerului. 

Geanta mesager 

geanta mesager

Sursă foto: https://unsplash.com/photos/wN3iop4-j3A

Gențile mesager pentru bărbați reprezintă un accesoriu ideal pentru ținutele casual. În magazine găsești o mulțime de astfel de genți, confecționate din materiale textile sau din piele ecologică ori naturală, așadar vei găsi cu siguranță un model pe gustul tău.

geanta mesager

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/accessory-bag-briefcase-buckle-1152077/

Pe lângă versatilitatea acesteia, o geantă mesager este foarte încăpătoare, practică și comodă. De altfel, un model creat din piele naturală sau din piele sintetică este perfect pentru vestimentațiile pe care le porți la birou. Geanta mesager este cunoscută și sub denumirea de geantă de umăr și este potrivită bărbaților de toate vârstele. Nu uita să asortezi nuanța pantofilor și a curelei la cea a genții pe care ai ales-o!

Servieta 

servieta

Sursă foto: https://www.pexels.com/photo/attire-bald-black-shoes-cityscape-375878/

Dacă ești adeptul unui look clasic, este musai să îți cumperi o servietă. Alege un model compartimentat inteligent, care să îți ofere posibilitate de a-ți organiza foarte bine lucrurile personale pe care le depozitezi în interiorul ei. De asemenea, mizează pe un model care are și baretă detașabilă, pentru a o putea purta pe umeri atunci când dorești. 

În ceea ce privește nuanța, negrul este un pariu sigur. Foarte elegante sunt însă și servietele maro, care te vor ajuta să ieși în evidență de fiecare dată când le porți. 

O servietă din piele este o dovadă a distincției și a eleganței. Optează pentru un model cu capse sau cu încuietoare și verifică foarte bine semnele care ar putea da de gol calitatea îndoielnică a unei astfel de genți. 

Important de știut este că, indiferent dacă servieta este prevăzută și cu baretă lungă, aceasta nu se poartă niciodată după gât. 

 

Nu rata colecțiile de genți bărbătești ale marilor branduri disponibile în Fashion House! Investește într-un accesoriu de impact, care se potrivește ocaziei și stilului tău personal!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit