fashion house

Cum alegi geanta potrivită

Spune sincer: e adevărat că şi tu eşti una dintre acele femei care, atunci când pleacă la cumpărături pentru un anumit articol, se întoarce acasă cu un ceva cu totul şi cu totul diferit? Spre exemplu, e adevărat că atunci când pleci în căutarea unei genţi pentru birou te întorci acasă cu cel mai frumos plic de seară pe care l-ai văzut vreodată? Dacă răspunsul este da, nu trebuie deloc să te învinovățești, e perfect normal să fie aşa 😊 Dar, pentru că ştim sigur că sunt zile când vrei să vii super mulţumită de la o sesiune de shopping, îţi vom spune azi cum să alegi geanta potrivită!

Alege un material de calitate

Materialul de calitate ar trebui să fie un must atunci când cauți o geantă și ideal ar fi ca acesta să fie pielea naturală. Aşa vei fi sigură că vei avea un produs rezistent şi care va trece cu brio testul timpului. Dacă genata nu este, însă, fabricată din piele naturală, ai grijă că varianta sintetică să prezinte suficient de multă încredere. Uită-te la cum se prezintă în zona cusăturilor sau a capselor, verifică interiorul și vezi dacă nu cumva, la o simplă atingere, pielea se cojește. Dacă da, caută și o geantă din material textil solid, poate fi o alegere foarte inspirată.

femeie in oras imbracata in alb

Optează pentru o culoare versatilă

Dacă te gândeşti la clasicul negru, nu greşeşti prea tare, căci negrul merge, în principiu, cam cu orice. Nu doar cromatic, ci şi din punct de vedere al pieselor vestimentare lângă care este aşezat. Dar ar fi mai bine să îi acorzi atenţie şi unei alte culori mai blânde, precum bej, gri deschis sau o altă nuanţă pastelată, pentru că acestea sunt nu doar uşor de purtat, ci îi acordă ţinutei tale și o tentă mai soft.

Îndreaptă-ţi atenţia către o formă clasică, dar cu un accent actual

Poate că au reintrat în modă genţile în formă de trapez, cele cu terminaţie cu franjuri ori genţile în formă de sac. Dar, dacă vrei să te poţi baza pe geanta ta mai mult decât un sezon, alege un model cu o formă clasică, care să aibă şi un accent modern. Nu ai cum să dai greş cu acest tip de geantă cel puţin câţiva ani de acum încolo, pentru că va fi o bună investiţie din punct de vedere al designului.

Gândeşte-te bine pentru ce anume o cumperi

E clar că o geantă în care să îţi pui lucrurile necesare la birou (agenda, poate chiar şi laptop-ul) trebuie să fie o geantă încăpătoare. Pentru o geantă pe care să o iei seara, la o ieşire în oraş, dimensiunea nu ar trebui să fie chiar atât de importantă, ci să îţi permită adăpostirea lucrurilor cu adevărat necesare și fără de care nu ai cum să pleci din casă. Dacă vrei o geantă de seară, însă, nu uita să iei în calcul faptul că în ea ar trebui să îţi încapă nu doar mici chestiuni ce ţin de zona cosmeticii, ci şi telefonul mobil şi cardul sau ceva cash. Îţi va fi greu să stai cu geanta într-o mâna şi telefonul ori portofelul într-alta, aşa că nu uita să iei în calcul şi acest aspect.

Nu neglija dimensiunea baretei

Dacă mergi mult pe jos, iar mâinile trebuie să fie în cele mai multe cazuri libere, atunci o geantă cu bareta pe umăr este alegerea cea mai bună. Pentru situaţii contrare, însă, bareta scurtă, astfel încât geanta să poată fi purtată de o singură mână, este o soluţie. Verifică cu atenţie şi cât de trainică este această baretă şi dacă nu cumva este confecţionată dintr-un material inferior faţă de restul genţii, pentru că e posibil să rămâi fără geantă după un număr nu foarte mare de purtări, ceea ce nu e deloc plăcut.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit