fashion house

Cum porți costumul ca să ai mereu un look nou

Cam toată lumea, la auzul cuvântului ”costum”, se gândește automat la clasicul costum bărbătesc, nelipsit din întâlnirile de business sau de la evenimentele importante din viața purtătorului. Dar adevărul este că un costum se poate asocia foarte bine și cu o reprezentantă a sexului frumos, mai ales când aceasta, datorită job-ului său, poartă destul de des astfel de piese de îmbrăcăminte. Dacă te numeri și tu printre cele al căror dress-code la birou include un costum și ți se pare că te repeți de fiecare dată când îl porți, iată câteva variante de purtare a acestuia, care te vor ajuta să ai mereu un look nou. Ca punct de pornire îți sugerăm acest costum Mango alcătuit din sacou și pantaloni, ce se potrivește perfect în toate combinațiile de mai jos.

femeie la costum negru

Varianta clasică

Cea mai întâlnită variantă de a purta un costum la birou este aceea clasică. Mai precis, cea în care costumului i se adaugă o pereche de pantofi cu toc nu foarte înalt, pe care să te simți confortabil pe toată durata zilei, o geantă destul de mare, de umăr, în care poți să pui agenda de lucru și chiar și notebook-ul, o cămașă albă și niște cercei discreți.

Varianta casual

Adaugi un tricou alb simplu pe sub jachetă, laşi jacheta descheiată şi în picioare îţi pui o pereche de pantofi sport tot de culoare albă și la subraț un plic voluminos și gata. Vei avea nu doar o ținută casual și foarte relaxată, ci și una extrem de cool, care te va face cu siguranță remarcată la birou, unde majoritatea colegelor tale abordează varianta clasică.

Varianta smart-casual

Această abordare este excelentă pentru zilele în care nu vrei să te îmbraci ca și când ai avea o întâlnire de afaceri mega importantă, dar nici ca și când ai o zi scurtă și lejeră de vineri, înaintea unei mini-vacanțe. Cum obții acest look smart-casual? Asortezi la costum niște sandale cu talpă ortopedică sau o pereche de pantofi bărbătești, o geantă voluminoasă sau un ghiozdan din piele, iar în loc de cămașă un top în aceeași culoare cu costumul.

Varianta elegantă

Varianta această este foarte bună pentru situaţiile în care după serviciu mergi la o cină cu persoana iubită sau trebuie să te prezinţi la un eveniment la care dress-code-ul este destul de strict. Cum faci să îţi transformi apariţia într-una potrivită? Îţi schimbi încălţările de birou cu nişte pantofi cu nişte stiletto, geanta voluminoasă cu un plic de dimensiuni mai mici, adaugi o pereche de cercei lungi sau un colier statement, iar efectul glamorous este garantat.

sacou albastru in dungi

299,9 lei 79,9 lei

pantaloni de costum albastrii in dungi

199,9 lei 79,9 lei

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit