fashion house

Cum porți în această toamnă puloverul din lână sau cașmir

Temperaturile din ce în ce mai neprietenoase ne fac să ne gândim tot mai mult la haine călduroase și moi, care să ne ofere un confort de lungă durată, mai ales în zilele lungi de muncă, când avem și ceva drumuri de făcut. De aceea, o alegere firească este cea a cumpărării unor articole confecționate din cașmir sau din lână clasică, perfecte pentru această perioadă. Dacă te gândești, însă, că aceste piese nu reușesc să îți construiască o ținută deosebită, pentru că par mai degrabă potrivite pentru mersul la munte, află că sunt multe feluri în care poți să le porți, pentru a avea la final un look excelent. Iată doar câteva variante pe care să le încerci și tu în această toamnă!

femeie blonda cu pulover nude

Asortat cu o fustă statement
O fustă maxi sau midi dintr-un material elegant, dar plin, care să iasă în evidență cu ușurință, se potrivește perfect cu un pulover din cașmir sau din lână. Nu e de mirare că această combinație a fost, deja, adoptată de cele care doresc să se bucure din plin de ambele piese pe perioada toamnei. Vedetele sunt unele dintre iubitoarele combinației de care spuneam, iar cele mai noi apariții de acest fel sunt cele ale actriței Zendaya și cântăreței Rita Ora. Ele au asortat recent un pulover din lână, cu torsade, cu fuste confecționate din brocart, iar outfitul a fost unul extrem de bine pus la punct.

 

Alături de niște pantaloni largi
Când puloverul nu este prea voluminos în partea trunchiului (mânecile pot fi voluminoase, însă), el poate fi accesorizat foarte bine cu o pereche de pantaloni largi, tip palazzo. Aceștia pot fi confecționați atât dintr-o stofă fină de lână, fie dintr-un alt material mai plin, care are fluiditate. Jocul de proporții face ca ținuta să fie perfect echilibrată, iar aerul pe care îl degajă să fie unul nonșalant și modern.

 

În combinație cu mătase și catifea
Ei bine, da, puloverul din lână sau cașmir este și mai bine pus în valoare atunci când, într-o ținută, se alătură pieselor din mătase și catifea. Rafinamentul fiecărui material în parte se completează reciproc, iar efectul unui look de acest fel este sofisticat și de netrecut cu vederea. Încearcă să adaugi puloverului o rochie sau o fustă din catifea ori mătase, fine și luxuriante, la fel cum va fi și ținuta finală.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit