fashion house

Cum porţi jacheta din piele

Există în catalogul modei un articol care nu va ieși niciodată din tendințe şi care, an de an şi sezon după sezon, are capacitatea de a reînvia ca pasărea Phoenix, sfidând reguli şi păreri. Este vorba despre jacheta din piele, piesă indispensabilă nu doar pentru cei care au câteva cunoștințe într-ale modei sau sunt adevărați,ci şi pentru cei care vor să îşi creeze un look de efect cu un articol versatil. Iată câteva sugestii legate de purtarea jachetei din piele, din care te poţi inspira şi tu!

fata tunsa scurt cu jacheta din piele si camasa

Când vorbeşti despre clasica jachetă din piele, cel mai adesea îţi apare în minte imaginea biker-ului clasic care asortează această piesă cu o motocicletă, o pereche de pantaloni strâmţi din piele şi nişte ghete butucănoase şi impozante. Deşi e foarte firesc să asociezi jacheta din piele cu astfel de articole, vei crea un outfit foarte reuşit dacă o vei combina cu piese diametral opuse. Spre exemplu, o poţi asorta cu rochii maxi din materiale diafane, cu nişte blugi şi un tricou alb, pantaloni evazaţi, rochii scurte tip , dar şi cu piese din dantelă, catifea sau mătase, pentru un look cu adevărat unic.

 

E cel mai uşor să dai jacheta din piele jos de pe umeraş şi să îţi bagi rapid mâinile în ea atunci când ai o ţinută casual sau smart casual, iar ziua se anunţă destul de relaxată, chiar dacă mergi la birou. Asta nu înseamnă că nu poţi purta jacheta şi în alte situaţii care necesită o vestimentaţie mai rafinată. Ok, poate că nu vrei să îmbraci jacheta de piele la o nuntă sau la un alt eveniment la care ţinuta trebuie să fie mai sofisticată (deşi ai putea să faci şi acest lucru, dacă eşti o fire mai nonconformistă), dar asta nu înseamnă că nu poţi să o porţi la o ieşire în oraş, o aniversare sau o petrecere elegantă. Ba chiar te sfătuim să faci acest lucru😊 Poart-o alternând texturi diferite

 

Ştim că ai impresia că cel mai bine merge să asortezi jacheta din piele cu alte piese care au aceeaşi textură ca pielea naturală sau ecologică din care este confecţionată aceasta. Mat cu mat, lucios cu lucios, cam aşa sună cea mai simplă alăturare de materiale la care te gândeşti atunci când îţi creezi o ţinută bazată pe cel puţin două piese. Însă adevărul este că poţi să evidenţiezi şi mai bine fiecare piesă în parte şi dacă alternezi texturi cât se poate de diferite, care se completează perfect. Totul e să ai curaj să depăşeşti rutina şi preconcepţiile, și vei vedea că rezultatul final nu te va dezamăgi.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit