fashion house

Cum purtăm imprimeul leopard? Inspirație și exemple de outfituri

imprimeu leopard

Sursă foto: pxhere.com

https://pxhere.com/ro/photo/667808

Imprimeul leopard este o tendință care nu lasă loc de interpretări; fie o adori, fie o detești. Fără îndoială, hainele leopard sunt piese clasice ce nu se înscriu, însă, în tipare. Ele reprezintă itemuri dramatice, foarte îndrăznețe, care și-au câștigat un loc de cinste pe podiumul pieselor vestimentare statement. Totuși, opțiunea de a purta haine cu imprimeu leopard este o armă cu două tăișuri; asortate necorespunzător, acestea îți pot ruina întreaga ținută. Așadar, cum purtăm imprimeul leopard pentru a nu da greș? Ia-ți doza de inspirație din acest articol!

Ghid de purtare a printului leopard...pentru începătoare

Dacă ai descoperit de curând magia acestui imprimeu, trebuie să începi cu pași mici. Deocamdată, limitează-te la utilizarea detaliilor cu animal print, mai degrabă decât să optezi direct pentru piese vestimentare statement. O geantă, o pereche de pantofi tip suede sau o pereche de cercei sunt accesoriile care pot face deliciul oricărei ținute, indiferent de stilul acesteia.

Un alt mod simplu de a te acomoda cu un imprimeu care emană putere, precum este și cazul celui leopard, este să integrezi în ținutele tale o eșarfă cu acest pattern. Pentru început, combină aceste accesorii cu un piese vestimentare în nuanțe nude sau chiar kaki.

geanta cu imprimeu leopard

Sursă foto:

https://commons.wikimedia.org/wiki/File:Michael_Kors_Hamilton_Traveler_LG_Haircalf_Handtasche_30F4MHXS3H_Kalbsleder_animal_print_leopard_(3)_(16348801568).jpg

O curea este, totodată, o opțiune la care te poți gândi dacă vrei să începi să porți imprimeu cu leopard. Având în vedere că animal printul este un element care atrage atenția, folosește acele accesorii care marchează zone ale corpului de care ești mândră.

Cum să porți imprimeul leopard ca o profesionistă

Imprimeuri îndrăznețe – de la care nu face excepție nici cel leopard – sunt apanajul adevăratelor fashioniste. Animal printul emană feminitate, senzualitate și foarte multă încredere de sine, motiv pentru care trebuie să ai grijă la limita dintre sexy și vulgar, atunci când îl porți. În cele ce urmează, îți oferim câteva sfaturi și idei pentru a purta imprimeul leopard ca o profesionistă.

  • Asortează hainele cu imprimeu leopard cu alte piese vestimentare în nuanțe intense uni. Turcoazul, cobaltul, albastrul sau magenta fac casă bună cu acest tip de imprimeu.
  • Pentru ținutele office, asociază elementele cu acest tip de print care cu haine și accesorii în tonuri neutre, cum ar fi negrul, bejul, griul, taupe-ul sau chiar cremul ”cafea cu lapte”.
  • Animal print-ul leopard poate crea un impact vizual foarte stilish dacă este purtat în combinație cu nuanțe neon. Rozul, verdele și galbenul neon vor arăta foarte bine accesorizate cu elemente ce au imprimeu animal print.
  • Printul leopard poate fi asortat și cu piese vestimentare clasice; de exemplu, o cămașă cu animal print poate fi punctul de atracție al unei ținute formate din jeanși conici, pantofi stilleto simpli și un cardigan sau trench.
  • O regulă de bază pe care trebuie să o știi atunci când porți haine cu imprimeu leopard este că nu este indicat să exagerezi. Ne referim, desigur, la faptul că într-un outfit nu este recomandat să incluzi mai mult de o piesă imprimată astfel.
  • Evită să porți printul leopard alături de alte tipuri de imprimeuri, pentru că nu vei face decât să obții un look foarte încărcat.
  • Acordă atenție rochiilor cu print leopard; acestea pot arăta foarte bine pe tine, sau, din contră, îți pot compromite întreaga apariție. Având în vedere că printul leopard adaugă volum, ferește-te de o rochie cu acest imprimeu dacă nu ai o siluetă zveltă.

Hainele cu imprimeu leopard nu se regăsesc – încă – în garderoba ta? Te așteptăm în magazinele noastre pentru a-ți alege piesele vestimentare favorite!

 

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit