fashion house

Cum să arăți stylish la sală

Odată cu venirea primăverii, vine și dorul de mare, soare și plajă. Asta te face deja să te gândești la cum vei arăta în costum de baie, așa că dai o fugă până la cea mai apropiată sală de fitness și îți faci un abonament. Iar ca orice fashionistă înrăită, trebuie să arăți bine indiferent de ocazie și sala nu este o excepție. În rândurile pe care urmeză să le citești, îți vom oferi câteva sfaturi despre cum să arăți chic la sală.

pantofi și echipamente sport

Pantofii

Pantofii sport bine aleși sunt probabil cel mai important aspect al unei ținute de sală reușite. Nu numai că te ajută să arăți bine, dar te vei simți extrem de confortabil atunci când vei alerga pe bandă sau când vei transpira ridicând greutăți. Noi îți sugerăm o pereche de pantofi sport de calitate și la preț mic, chiar din Ecco Outlet din magazinul FashionHouse.

Lenjeria

Poate că nu te gândești și la acest detaliu când te duci la sală, însă o lenjerie de bumbac de înaltă calitate te poate ajuta să te simți în pielea ta. Poți opta pentru o bustieră sport de la un outlet Jolidon și o pereche de boxeri mega confortabili din bumbac. Încearcă printuri vesele pentru amândouă și o să vezi diferența în starea ta de spirit. 🙂

Jacheta

Pentru că până la sala de sport ai de bătut un drum lung, vino pregătită cu o jachetă sport foarte practică și stylish, cumpărată ieftin de la un Killtec Outlet din magazinul nostru. Poți încerca o jachetă din piele sau fâș, colorată și veselă exact ca vremea de afară.

Bentițele

Dacă vrei să-ți adaugi puțină culoare în păr, încearcă niște bentițe colorate din bumbac. Nu numai că nuanța potrivită se va asorta de minune la outift-ul tău sport, dar îți va face și pielea să arate mai bine. Alege culori reci precum albastru, verde sau violet, dacă tenul tău este deschis, sau culori calde precum roșu, cărămiziu sau portocaliu, pentru un ten măsliniu sau bronzat.

O piele curată

O piele superbă este probabil cel mai de preț accesoriu al unei femei. Iar studiile au arătat că nu contează așa mult cum îți cureți pielea după sală, ci cum o îngrijești înainte. Curăță-ți bine fața înainte de sală cu un șervețel demachiant și aplică o loțiune tonifiantă. Evită pe cât posibil să te machiezi înainte, deoarece asta îți va astupa porii și va favoriza apariția acneei.

Geanta

Ca să îți protejezi toate micile comori în timp ce pierzi kilograme, investește într-o geantă sport imensă în care să încapă absolut orice. În general, una neagră se va asorta la orice ținută, dar nimic nu te oprește să alegi una colorată și veselă. Experimentează cu printuri și culori și găsește-ți astfel geanta perfectă.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit