fashion house

Cum să fii fashion cu cele mai cool combinații în materie de modă: sportish & elegant

Adoptă un stil vestimentar dincolo de limite!

 

Pentru luna iunie ți-am pregătit cele mai tari și deosebite ținute pe care le poți găsi în cadrul outlet-ului Fashion House. Fie că ești adepta stilului sport sau elegant, aici vei găsi outfit-urile tale preferate, la cele mai mici prețuri.

bărbat în mijlocul drumului cu cămașă roșie

Fii pregătită de o sesiune de shopping așa cum ți-ai dorit și alege ce este cel mai potrivit pentru tine!

Știm că măcar pentru o singură dată ți-ai pus problema cu ce să te îmbraci într-o zi la birou sau la o ieșire cu prietenii, astfel încât să nu faci schimbări știind că timpul tău este scurt și nu te poți orienta rapid să alegi altă ținută.

Cu toate acestea, venim în ajutorul tău și îți propunem cele mai wow combinații de haine pe care le porți purta cu lejeritate în orice moment, fie că ești adepta ținutelor sport sau elegante.

Mai mult decât atât, îți sugerăm o serie de combinații în materie de modă, având posibilitatea să arăți cool achiziționând ținutele de la magazinele tale favorite, de tip outlet, din cadrul Fashion House!

Combinații de ținute sport și ținute elegante pentru orice timp al zilei

Ținuta 1

Astfel, dacă eșți adepta ținutelor sport nu trebuie să fie o mare problemă. Oricând îți poți face o combinație chic, o combinație care să-ți scoată în relief frumusețea și, în plus, să-ți ofere o stare super lejeră.

fata cu tocuri albe

Astfel, pentru a crea o ținută lejeră, completă, de zi, poți achiziționa un tricou colorat la care poți adăuga o pereche de jeans și o pereche de botine cu toc mai lat. În materie de accesorii poți opta pentru o pereche clasică de ochelari și o brățară din piele.

Această ținută ți-o poți face cu mare lejeritate dacă vii la magazinele de tip outlet din cadrul Fashion House, Koton outlet și Ecco outlet . Aici vei gasi cele mai tari reduceri și ținute 🙂

Ținuta 2

Pentru această ținută am ales să-ți prezentăm câteva elemente vestimentare pe care la poți purta cu ușurință atât la job, cât și la o ieșire în oraș cu prietenii 🙂 Astfel, poți opta pentru o cămașă de culoare albă și o pereche de jeans cu talie super înaltă, nu foarte strâmți și cu vedere la gleznă, la care poți adăuga o pereche de pantofi sport. Dacă vrei să ai o pată de culoare, poți opta pentru un sacou sau un pulover până în talie, cu modele florale.

 

femeie cu cămașă albă în parcare

În materie de pantofi sport, la outlet Adidas vei găsi cele mai în trend modele la super prețuri. Ținuta poate fi ușor de realizat și astfel vei reuși să te simți confortabilă în orice moment, fără prea mari bătăi de cap.

Ținuta 3

Pentru această ținută am ales să-ți arătăm cum poți purta un compleu alături de o pereche de pantofi sport. Poți purta ținuta la locul de muncă sau la o întâlnire cu prietenii în oraș.

De foarte multe ori aceste combinații ies în evidență prin prisma faptului că, deși conțin un element sport, tot își păstrează din eleganță și prestanță.

Astfel, nu ezita să ieși din tipare și să fii așa cum îți dorești! Alegând această linie vestimentară vei avea stil și eleganță în orice moment.

Ținuta 4

Optează pentru o rochie mulată cu imprimeuri tropicale la care poți adăuga o pălărie în stil “cowboy” și o vestă cu franjuri atunci când ieși în oraș cu prietenele tale. Franjurile și imprimeurile tropicale sunt un “must have” pentru această perioadă. Din garderoba ta nu trebuie să lipsească aceste elemente, având în vedere că pot fi combinate după bunul tău plac.

fată cu pălărie neagră

La această ținută poți opta pentru o pereche de pantofi eleganți sau o pereche de pantofi sport.

Ținuta 5

Dacă eșți adepta ținutelor sport atunci nu trebuie să-ți faci griji. Acestea sunt foarte ușoare și “catchy”. O ținută sport întotdeauna îți va da o stare de confort și te va ajuta să depășești orice moment, atunci când ești în pană de idei. Alege ținutele sport și nu evita să încerci și mai mult.

fată cu ochelari de soare pe fond roșu

Cu ușurință poți opta pentru o pereche de pantofi sport, o bluză și o pereche de pantaloni care să-ți ofere un “vibe” bun. Le poți purta atunci când ieși în parc sau când mergi la sală.

Accesorii pentru ținute

Pentru completarea ținutelor știm foarte bine că nu trebuie să-ți lipsească accesoriile. Așa că încearcă să alegi accesorii cu modele simple, dar care să-ți scoată în evidență ținuta. Fie că vorbim de o ținută sport sau elegantă, în Fashion House vei găsi cele mai cool accesorii începând de la genți până la brățări. Toate aceste elemente le găsești la magazinele menționate anterior: outlet Adidas, Ecco outlet și Koton outlet.
Spor la cumpărături și nu uita să ai curajul să încerci combinațiile sugerate de noi!

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit