fashion house

Cum să obții o ținută smart casual în această primăvară

Fata imbracata casual într-un studio

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/photo-of-woman-wearing-gray-sweater-1029810/

 

Odată cu venirea primăverii, este momentul marilor schimbări din garderobă. Articolele de îmbrăcăminte groase sunt înlocuite cu cele aferente noului sezon, iar noile tendințe dictează ce piese de rezistență nu trebuie să lipsească din șifonierul tău. Dacă te numeri printre persoanele care adoră stilul vestimentar casual smart, iată ce trebuie să știi pentru a obține outfituri reușite, în fiecare zi!

Cuprins

Articole vestimentare de bază în garderoba de primăvară

Cheia obținerii celor mai potrivite ținute smart casual de primăvară constă în utilizarea articolelor vestimentare de bază. Iată care sunt acestea!

Tricourile favorite  – Cu toții știm că o ținută alcătuită dintr-o pereche de jeanși skinny, un tricou simplu și o pereche de pantofi sport ne ajută să arătăm și să ne simțim bine. Vestea bună este că tricourile voastre favorite sunt considerate piese de rezistență a ținutelor casual smart din această primăvară. În plus, puteți adăuga noi articole vestimentare în garderobă, prin respectarea recomandărilor făcute de specialiști. Anul acesta se poartă tricourile din cașmir sau neopren, simple sau cu mesaje inspiraționale, care vor oferi un plus de eleganță oricărei ținute casual.

fată îmbrăcată cu tricou și fustă pe drum

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/girl-fashion-skirt-tshirt-2625460/

 

  • Jachete casual – Primăvara este sezonul temperaturilor imprevizibile, motiv pentru care ai nevoie de o jachetă la modă, pe care să o porți dimineața și seara, atunci când temperaturile sunt, de regulă, scăzute. Anul acesta, trenciurile revin in topul hainelor de primăvară recomandate de specialiști. În plus, jachetele sport din denim sau cele din piele, de tip bomber nu vor lipsi de pe coperțile revistelor de modă destinate acestui sezon.
fată îmbrăcată cu jachetă neagră

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/portrait-fashion-woman-young-model-3083402/

 

  • Rochiile confortabile – O rochie simplă și confortabilă este o piesă vestimentară de bază, în orice sezon. Anul acesta se poartă rochiile simple, care definesc foarte bine silueta, în special talia și pe care le poți asorta cu încălțăminte sport.
fată care poartă o rochie roz

Cum să faci trecerea de la ținute de iarnă la cele de primăvară

Știm că trecerea de la un sezon la altul necesită o perioadă de acomodare, pentru a respecta cele mai noi tendințe ale modei. Din acest motiv, astăzi ți-am pregătit câteva trucuri simple dar utile, pentru a face o trecere ușoară de la stilul specific sezonului rece la ținutele vestimentare și încălțămintea aferentă stilului casual smart de primăvară.

Înlocuiește eșarfele tricotate cu cele din mătase naturală – În acest an, eșarfele din mătase naturală ocupă primul loc în rândul accesoriilor de primăvară care completează perfect ținutele casual smart și cele elegante. Pentru a reduce monotonia oricărei ținute, poți opta pentru eșarfe din mătase, colorate în nuanțe îndrăznețe, pe care să le porți la gât, la mână sau ca un accesoriu chic pentru păr.

eșarfă albă cu flori de trandafiri

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/a-neckerchief-scarf-material-1315916/

 

  • Înlocuiește puloverele de lână cu cele de bumbac Puloverele confecționate din bumbac sunt confortabile, arată bine și sunt potrivite pentru temperaturile specifice primăverii. În plus, acestea pot fi purtate și pe umeri în acest an, pentru a oferi un plus de eleganță oricărei ținute casual smart.
pulover alb, blugi și ochelari negri

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/fashion-clothing-every-day-cotton-3221102/

 

 

Renunță la blănuri, în favoarea hainelor din denim – Primăvara este sezonul perfect pentru afișarea ținutelor completate corect de hainele din denim. Acestea sunt ușor de purtat, sunt confortabile și te fac să arăți bine, indiferent de modul în care alegi să le accesorizezi. În plus, jachetele moderne din denim, cu inserții la modă și mesaje inspiraționale vor fi piese de rezistență în acest sezon.

fată care poartă jachetă de blugi pe un fundal albastru și roz
© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit