fashion house

Cum să porţi hainele cu imprimeu floral

Sezonul actual este cea mai bună ocazie de a purta haine cu imprimeu floral. Perfect potrivite cu vremea de afară şi în ton cu abundența de flori naturale din această perioadă, hainele de acest fel celebrează primăvara şi îţi oferă un look feminin, în orice moment al zilei. Dacă nu ştii, însă, cum să incluzi în outfit-urile tale aceste piese, iată câteva variante din care te poţi şi tu inspira!

jachetă, ochelari de soare și top floral

Alătură imprimeul floral unui imprimeu uni

Cea mai safe alăturare este cea dintre o piesă cu imprimeu floral şi o alta (sau altele) uni. Ar fi ideal ca acea culoare de pe piesa uni să se regăsească în paleta cromatică a articolului cu imprimeu floral, ca efectul final să fie unul bine pus la punct şi coerent. În ceea ce privește accesoriile ce vor completa ținuta, acestea se recomandă să fie neutre din punct de vedere al culorii sau identice cu una dintre culorile din imprimeul floral.

Amestecă florile cu alte flori

Ei bine, da, poţi combina cu succes flori cu flori, dacă ţii cont de câteva sfaturi mici. Pentru un rezultat reuşit, florile trebuie să fie din aceeaşi paletă cromatică, chiar dacă sunt diferite ca formă, sau de același fel, chiar dacă au culori diferite. E adevărat că și alăturarea aceasta necesită puțintică pricepere, dar, dacă acorzi un pic mai multă atenție problemei și tragi cu ochiul la starurile care au testat cu brio combinația, ai toate șansele să te descurci.

Combină flori cu buline sau dungi

Pentru cele care au curaj în doze maxime, combinația dintre flori şi buline sau dungi este testul suprem. Ea denotă nu doar multă nonșalanță, ci și o aplecare către inedit, astfel încât rezultatul final să fie unul plin de șarm. Iar când ambele piese sunt deosebite și spun câte o poveste fiecare în parte, efectul va fi unul cu adevărat remarcabil.

Integrează imprimeul floral într-un look edgy

Iar când spunem asta, ne referim la asortări îndrăzneţe de genul rochie sau fusta cu imprimeu floral ori din material care imita florile, ghete negre sau sport, geacă de piele sau de blugi şi bijuterii masive. Nu te teme că ținuta va arăta ca și când ar face parte din două filme distincte. Dimpotrivă, vei reuși să pui accentul atât pe piesa florală, cât și pe cele diametral opuse ca stil, demonstrându-le celor din jur că ești o persoană plină de surprize 😊

© 2023 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit