fashion house

Cum să porți imprimeul leopard în acest an

rochie cu imprimeu leopard

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-wearing-leopard-print-dress-standing-on-stone-on-body-of-water-160453/

 

Imprimeul leopard reprezintă unul dintre elementele considerate la modă, indiferent de sezon. Acesta face parte din colecțiile celor mai celebri designeri în fiecare an, fiind în centrul atenției și în 2019. Acesta nu a lipsit din colecțiile celebre ale lui Tom Ford sau Victoria Beckham la finalul anului 2018 și nu va fi eliminat nici din articolele vestimentare chic care vor fi prezentate pe podiumuri în acest an.

Iată cum poți purta și tu imprimeul leopard în 2019, pentru a fi la modă și a te simți bine cu ceea ce porți!

Cuprins

De ce să porți articole de îmbrăcăminte cu imprimeuri leopard

Imprimeul leopard este vedeta printurilor considerate la modă în fiecare an, asigurând un efect vizual și estetic puternic, indiferent de articolele de îmbrăcăminte pentru femei  pentru care este utilizat.  Acesta urmărește îndeaproape linia corpului, oferă un plus de senzualitate ținutelor feminine și poate fi asortat cu o varietate de stiluri și imprimeuri, pentru a obține ținute speciale.

Deși este considerat un element specific stilului vestimentar ostentativ, imprimeul leopard nu este atât de dificil de asortat pe cât se crede și poate deveni arma secretă a femeilor stilate, atunci când este accesorizat corect.

Iată câteva trucuri care te vor ajuta să porți corect acest imprimeu în 2019, pentru a beneficia de avantajele estetice pe care le oferă!

imprimeu leopard

Imprimeul leopard - Recomandări practice pentru ținute reușite

 • Haina cu imprimeu leopard – Aceasta reprezintă un articol de îmbrăcăminte versatil, pe care trebuie să o incluzi în garderoba aleasă pentru acest an.
  • Aceasta completează perfect o ținută alcătuită dintr-o pereche de pantaloni de piele, de culoare neagră sau jeanși în nuanțe închise și un tricou alb sau o bluziță tip maletă, închisă la culoare.

Poți accesoriza întregul outfit cu o geantă de culoare galbenă, pentru a armoniza ținuta aleasă din punct de vedere cromatic.

palton cu imprimeu leopard, tricou mov și pantaloni negri

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/woman-sitting-on-ledge-1556788/

 

 • Rochii cu imprimeu leopard – Întrucât temperaturile vor crește considerabil în perioada care urmează, este momentul ideal pentru a include noi modele de rochii la modă în garderoba acestui an. Printre modelele alese, trebuie să se numere și cele cu imprimeuri leopard, care vor atrage privirile celor din jur, indiferent de ocazie.
  • Poți opta pentru o rochie scurtă sau midi, cu bretele subțiri, pe care să o accesorizezi cu încălțăminte sport, în nuanțe deschise.
  • Poți accesoriza întreaga ținută cu o geantă din piele neagră, care va echilibra outfitul atât din punct de vedere cromatic cât și estetic.

 

Rochie cu imprimeu de leopard

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/girl-wild-water-rock-dress-1596687/

 

 • Pantofii cu imprimeu leopard – Poți opta pentru acest imprimeu versatil și în cazul articolelor de încălțăminte, nu doar a celor vestimentare, în acest an.
  • În special atunci când alegi ținute simple, de tipul celor all black, ai nevoie de o pereche de pantofi care să scoată acest outfit din anonimat. O pereche de pantofi stilleto cu imprimeu leopard va reuși să schimbe total imaginea afișată într-o astfel de ținută.
  • În plus, aceștia reprezintă alegerea potrivită și atunci când vrei să optezi pentru clasica little black dress pentru ținutele de seară. Aceasta va fi scoasă în evidență de încălțămintea elegantă, cu toc înalt, cu imprimeu leopard.

Chiar și ținutele simple alcătuite din modelele moderne de blugi, cu glezna la vedere și clasicele tricouri albe pot fi îmbunătățite cu ajutorul unor pantofi cu imprimeu leopard, cu toc înalt. Astfel, vei face rapid trecerea de la stilul casual la cel elegant, potrivit ținutelor de zi.

Mocasini cu imprimeu de leopard

Cum să combini imprimeul leopard cu alte printuri la modă

În general, specialiștii din domeniul modei recomandă utilizarea unei singure piese imprimate cu modelul leopard în cazul ținutelor alese. Cu toate acestea, există numeroase combinații interesante pe care poți miza, pentru a ieși în evidență din punct de vedere estetic.

 • Imprimeul leopard în combinație cu buline – Deși poate părea o alegere extravagantă, non-conformistă, această combinație nu este exclusă din lista recomandărilor oferite de specialiști.
  • Important este să optați pentru unificarea cromatică a celor două stiluri, prin utilizarea combinațiilor alb-negru, bleumarin-maron sau a diverselor nuanțe de bej.
  • În plus, puteți armoniza o ținută de acest tip și prin utilizarea unei haine uni, în combinație cu piesele vestimentare cu imprimeu leopard și buline. Aceasta poate fi reprezentată de o cămașă sau de o jachetă albă, simplă.
 • Imprimeul leopard în combinație cu piese vestimentare supradimensionate – Deși imprimeul leopard poate părea suficient pentru a obține o ținută de efect, acesta poate fi asociat chiar și cu piese vestimentare supradimensionate.
  • Poți opta pentru o fustă lungă cu imprimeu leopard, pe care să o asortezi cu un pulover supradimensionat în nuanțe îndrăznețe și cu o pereche de botine negre, până la glezne. Pentru a oferi un plus de senzualitate ținutei tale, alege o fustă lungă, cu crăpătură pe picior.

Poți alege și o rochie midi, cu imprimeu leopard, pe care să o porți cu un tricou larg, simplu și cu o pereche de pantofi sport.

Bluza cu imprimeu de leopard verde

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/women-s-green-yellow-and-black-leopard-print-sleeveless-dress-1756341/

 

Acum că ai descoperit ce avantaje oferă ținutele care includ piese vestimentare cu imprimeu leopard în acest an și cum să le asortezi corect, poți obține outfituri îndrăznețe, la modă, în fiecare zi.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit