fashion house

Cum să porți o cămașă confecționată din denim în 2019

fată care poartă pălărie neagră, cămașă de blugi și blugi

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/girl-lovely-smile-woman-female-1031285/

 

Piesele vestimentare confecționate din denim au fost preferatele designerilor în anii ‘90, iar în 2019 acestea sunt considerate din nou la modă. Dintre acestea, se remarcă noile modele de cămăși din denim, avantajoase întrucât asigură confort în timpul purtării și pentru că oferă posibilitatea asortării cu numeroase alte ținute din garderobă. Iată principalele moduri în care poți purta o cămașă din denim în acest an pentru a fi la modă și a te simți confortabil în orice moment!

Cămașa din denim pentru femei - Cu ce o poți asorta?

Cămașa din denim este una dintre piesele de rezistență din garderobele femeilor în 2019. Principalul avantaj al acestei piese vestimentare constă în caracterul său versatil, fiind posibilă asortarea sa cu aproape orice alt obiect de îmbrăcăminte.

Iată care sunt cele mai practice combinații din denim, considerate la modă în 2019!

Cămașa din denim și blugii negri

Cămașa din denim și blugii negri skinny reprezintă adevărate piese de rezistență în orice garderobă a femeilor în acest an.

 

Din acest motiv, combinarea acestora reprezintă o idee foarte bună pentru a obține un outfit în trend, pentru a miza pe stil și confort și pentru a ieși în evidență cu ajutorul unei ținute simple, dar de efect.

 

Nu uita de încălțămintea sport, de culoare închisă sau de cea cu imprimeuri leopard, care avantajează o astfel de ținută.

 

Acest outfit este unul casual, perfect pentru o zi în care ai numeroase lucruri de făcut și în care vrei să te simți confortabil și să arăți bine, în același timp.

fată purtând ceas roșu, cămașă din blugi și blugi negri

Cămașa din denim și pantalonii cu croi clasic

Atunci când te afli în căutarea unor variante noi, la modă pentru obținerea unor ținute de birou confortabile, dar potrivite stilului office, cămașa din denim nu trebuie să lipsească din garderoba ta.

 

Atunci când o combini cu o pereche de pantaloni negri, cu croi clasic sau cu o pereche de pantaloni drepți, cu model în carouri, poți obține outfit-ul perfect pentru birou.

 

Nu uita de pantofii simpli, cu toc potrivit, care vor avantaja ținuta aleasă de tine pentru o zi obișnuită la birou.

 

  • Dacă simți că este necesar să oferi un plus de eleganță ținutei tale, poți opta pentru un sacou sau un blazer într-o culoare neutră. Acesta va face și mai mult trecerea de la o ținută casual la una potrivită mediului office în care lucrezi.

Cămașa din denim și fustele elegante

Nu ți-ai imaginat niciodată că designerii ar putea considera combinația realizată dintr-o cămașă confecționată din denim și o fustă cu paiete una potrivită?  În acest caz, trebuie să afli că aceasta este considerată perfectă pentru petrecerile organizate în acest an.

 

Accesorizarea este cea care asigură succesul  unei ținute de petrecere, fiind astfel necesară utilizarea bijuteriilor statement și a pantofilor cu toc înalt pentru ca imaginea obținută să fie potrivită pentru aceste evenimente.

fată care poartă poșetă colorată, cămașă din denim și fuste elegante

Cămașa din denim și pantalonii scurți

  • Dacă preferi o ținută mai confortabilă, poți înlocui fustele chic, cu paiete, cu o pereche de pantaloni scurți confecționați tot din denim, pentru a obține un look potrivit pentru participarea la o petrecere casual.
  • Pentru serile mai răcoroase, poți alege să combini cămașa din denim cu o salopetă confecționată din același material, obținând astfel un outfit cool și confortabil.

Cămașa din denim și fustele lungi

Tocmai ai primit o invitație la o petrecere de tip cocktail, în cazul căreia nu este un dress code impus și la care vor participa prietenii tăi apropiați? Suntem convinși că nu te-ai gândit vreodată că ai putea asorta o cămașă din denim cu o fustă lungă, de cocktail.

 

Cu toate acestea, trebuie să afli că acest lucru este acceptat în 2019, întrucât accesoriile rafinate contribuie la obținerea unui outfit rafinat prin combinarea acestor două piese vestimentare.

 

Alege o cămașă din denim simplă și o fustă lungă care să atragă atenția, optează pentru bijuterii statement, pantofi cu toc înalt și un plic pentru a fi gata să participi la un eveniment special, afișând o ținută rafinată.

fată care poartă cămașă din blugi

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/adolescent-adult-beautiful-casual-235509/

 

Acum că ai descoperit cele mai populare moduri în care poți asorta simpla cămașă din denim cu jeanși, pantaloni eleganți, fuste scurte sau lungi și salopete sau pantaloni scurți, ești pregătită pentru a obține ținute la modă în 2019.

 

Mizează pe accesorizarea corectă, ține cont de specificul evenimentelor la care participi și de stilul care te avantajează, pentru a fi mereu o prezență ușor de remarcat la orice petrecere.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit