Pana la -70% reducere, in fiecare zi!

Cum să porți pantofii stiletto, cu toc înalt în 2019
20 iunie 2019

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/feet-footwear-high-heels-legs-1840937/

Pantofii stiletto, cu toc înalt fac parte din categoria articolelor de încălțăminte indispensabile în garderoba unei femei. Se știe faptul că o femeie poate reuși orice își propune atunci când are la îndemână perechea potrivită de pantofi. În plus, orice ținută se așează mai bine, atunci când este completată de o pereche de pantofi cu toc, în nuanțele potrivite.

Iată câteva moduri inedite în care poți purta pantofii stiletto, pentru a afișa o imagine impecabilă în această primăvară, indiferent de ocazie.

Pantofii stilleto, accesoriul ideal de zi și de seară

Pantofii stilleto au fost și vor rămâne întotdeauna la modă.

  • Fie că optezi pentru modelul clasic sau pentru cel modern, cu vârful alungit, aceștia reprezintă accesoriul ideal pentru ținutele elegante, de seară.
  • În plus, atunci când vrei să obții un efect deosebit, care să elimine monotonia unei ținute de zi, poți opta pentru pantofii stiletto cu imprimeuri, pietre, broderii sau mărgele.

Condiția de care trebuie să ții cont este ca aceștia să se potrivească cu articolele de îmbrăcăminte pe care le-ai ales și cu celelalte accesorii.  Mai mult decât atât, principalul avantaj al pantofilor stiletto este reprezentat de versatilitatea acestora.

  • Îi poți folosi pentru a da senzația unei siluete alungite, pentru a arăta foarte bine într-o rochie lungă de seară sau pentru a da un plus de rafinament unei ținute office.

Îi poți alege chiar și atunci când pregătești o ținuta casual smart, pentru o zi în care vrei să te simți fabulos, chiar dacă nu ai nimic important în program.

Sursa foto: https://unsplash.com/photos/wSct4rrBPWc

Iată câteva sfaturi utile de care să ții cont atunci când porți pantofii stiletto:

Modelul potrivit face diferența

Pantofii stiletto pot înfrumuseța orice ținută, de la cele extrem de elegante la cele casual, atunci când alegi modelul potrivit, în funcție de ocazie.  Se știe că modelul de pantofi stiletto, cu toc de 9 cm, confecționați din piele 100% naturală reprezintă etalonul în această categorie de încălțăminte pentru femei.

  • Cu toate acestea, poți miza pe versatilitatea nuanțelor diferite în care acești pantofi sunt disponibili.

În plus, poți alterna purtarea celor cu vârf clasic cu cei prevăzuți cu vârf rotund și poți schimba pielea naturală cu cea întoarsă, cu lacul sau satinul, atunci când aceste materiale completează mai bine ținuta aleasă.

Sursa foto: https://pixabay.com/photos/shoe-woman-female-fashion-footwear-2538424/

Combinații interesante pentru un efect deosebit

Alegerea unei nuanțe îndrăznețe pentru pantofii stiletto poate face toată treaba, atunci când îți dorești să atragi atenția.  Cu toate acestea, asigură-te că mizezi pe combinații originale, dar complementare, pentru a afișa mereu o imagine impecabilă.

De exemplu, poți alege pantofi stiletto roșii în cazul ținutelor monocromatice, a celor în nuanțe metalizate, bej sau bleumarin.

Sursa foto: https://pixabay.com/illustrations/hat-clothing-fedora-shopping-buy-1106942/


Un mers elegant, demn de pantofii stiletto

Tocurile înalte ale pantofilor stiletto pot ridica probleme oricărei femei, chiar și celor mai înrăite iubitoare ale modei. Pentru a completa imaginea rafinată dată de acești pantofi eleganți, feminini, trebuie să te asiguri că mersul tău pe tocuri este unul impecabil.

  • Modul corect în care poți păși atunci când porți pantofii stiletto este dinspre toc spre vârf , fiind necesar să faci pași mici, pentru a nu te dezechilibra.

Ce trebuie să știi despre pantofii cu toc – Recomandări practice

Iată câteva recomandări utile de care să ții cont atunci când alegi și porți pantofii cu toc înalt:

  • Asigură-te că alegi mărimea potrivită în cazul acestor pantofi, întrucât se pot transforma imediat din cei mai buni prieteni în dușmanii picioarelor tale, atunci când nu îi alegi corespunzător, datorită tocurilor înalte. Aceștia nu trebuie să fie nici prea strâmți, nici prea largi, pentru a evita riscul de a te simți inconfortabil, în timp ce îi porți.
  • Poartă pantofii înainte de marile evenimente – Dacă ai achiziționat o pereche de pantofi stiletto sau cu toc pătrat noi, pe care îi vei purta la un eveniment important, poartă-i cel puțin o dată înainte de această petrecere. Astfel, te vei obișnui cu aceștia și te vei asigura că nu îți creează probleme la eveniment.
  • Nu opta pentru pantofi cu toc înalt atunci când participi la evenimente organizate în aer liber, pe iarbă, pe nisip sau pietriș, pentru a preveni riscul accidentărilor.
  • Poartă pantofii cu benzi speciale care se lipesc pe talpa interioară pentru a asigura un plus de confort picioarelor tale.

Optează pentru pantofi cu toc înalt confecționați din materiale de cea mai bună calitate precum pielea naturală, întrucât vei face această investiție pe termen lung. În plus, confortul oferit de aceștia este unul garantat.

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/orange-stiletto-heels-1451760/

Acum că ai descoperit cele mai importante lucruri de care trebuie să ții cont atunci când porți pantofi stiletto, îi poți folosi pentru a afișa o imagine impecabilă, la diverse ocazii. Mizează pe calitate, pe combinații originale, dar complementare și fii pregătită să atragi toată atenția.