fashion house

Cum să te îmbraci în zilele foarte călduroase

Simți că, în anumite zile, te topești de căldură? Când este foarte cald afară, cel mai bine ar fi să stai în casă. Dacă, totuși, trebuie să ieși în oraș, atunci ai grijă cum te îmbraci și cum te încalți. În plus, caută să te protejezi împotriva soarelui cu o cremă specială, o șapcă sau o pălărie și niște ochelari.

femei care poartă o rochie într-o grădină

Cum să te îmbraci

Bumbacul ar trebui să fie prietenul tău cel mai bun în zilele călduroase. Dacă nu știai, bumbacul îi permite pielii să respire în voie și absoarbe excelent umezeala din piele. Așadar, alege să te îmbraci cu haine fabricate din bumbac 100%:fuste, pantaloni scurți, topuri, rochii, tricouri ori cămăși cu mânecile scurte. În ceea ce privește tricoul, poți opta fie pentru unul clasic, fie pentru unul polo, în funcție de cum te simți mai confortabil.

 

În ceea ce privește hainele pe care nu ar trebui să le porți când temperaturile sunt foarte ridicate, evită obiectele din poliester și din nailon. Chiar dacă hainele din respectivele materiale sunt frumoase, fibrele din care sunt fabricate nu îi permit pielii să respire. Drept urmare, dacă alegi să le îmbraci, nu te vei simți confortabil și vei transpira abundent.

Cum să te încalți

persoană pe plajă cu picioarele în nisip

Evită să-ți cumperi încălțăminte confecționată din materiale care nu lasă pielea să respire, cum ar fi cauciucul. Este esențial să-ți iei încălțăminte care se potrivește perfect cu forma și cu dimensiunea labei piciorului tău. În caz contrar, riști să-ți rănești picioarele, din cauza transpirației. Totodată, în situația în care îți cumperi pantofi sport, ai grijă să nu-i porți fără șosete, chiar dacă este foarte cald afară, deoarece riști, de asemenea, să îți vătămezi picioarele. Dacă ai dubii cu privire la materialele din care este fabricată încălțămintea, pune-le întrebări vânzătorilor, pentru informații suplimentare. Orice ar fi, cumpără-ți doar încălțăminte de calitate, care nu o să-ți rănească picioarele.

© 2024 Fashion House.

Toate drepturile sunt rezervate | Designed by Stefanini Infinit